ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ: Στην Κούνεο η Στράντζαλη

Βόλεϊ: Στην Κούνεο η Στράντζαλη

Η Όλγα Στράντζαλη ανακοινώθηκε από την ιταλική Κούνεο και του χρόνου θα ενισχύσει την ιταλική ομάδα στο Καμπιονάτο.

Ήταν δεδομένο πως το μέλλον της Όλγας Στράντζαλη θα ήταν στο εξωτερικό. Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστή η συμφωνία της με την Κούνεο, μόνο που τώρα πήρε επίσημη μορφή με την ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

Η 24χρονη ακραία θα δοκιμάσει του χρόνου τις δυνάμεις της στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου.

Στις πρώτες τις δηλώσεις ως παίκτρια της Κούνεο δήλωσε: "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κούνεο. Ο κόουτς Τσιαπίνι, ο οποίος μου έμαθε πολλά τα προηγούμενα δύο χρόνια, μου είπε καλά λόγια για την ομάδα, την πόλη και το πάθος που υπάρχει για το βόλεϊ. Έτσι, δεν δίστασα ούτε στιγμή να αποδεχτώ την πρόταση της Κούνεο. Ανυπομονώ να συναντήσω τα μέλη της καινούριας μου ομάδας και να ζήσω την ατμόσφαιρα της UBI Banca. Μιλάω καλά αγγλικά, αλλά έχω μεγάλο κίνητρο να μάθω και την ιταλική γλώσσα".

Η Στράντζαλη ξεκίνησε την καριέρα της από τον Αριστοτέλη Σκύδρα και ακολούθησαν ο Ηρακλής και ο Αίαντας Ευόσμου πριν επιστρέψει ξανά στον Γηραιό. Από εκεί πήγε στην Αμερική για να σπουδάσει και μετά από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να αγωνιστεί ξανά επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Η πρώτη της ομάδα ήταν η γαλλική Μπεζιέ και τα επόμενα δύο χρόνια την βρήκαν στην Πολωνία. Πρώτα με τη φανέλα της Πίλα και στη συνέχεια με τη Λεγκιονόβια.

Υπενθυμίζουμε ότι με την ιταλική ομάδα έχει συμφωνήσει και η Κατερίνα Ζακχαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ