Βόλεϊ: Οι οδηγίες της ΕΣΑΠ προς τους βολεϊμπολίστες για το μέτρα ενίσχυσης

Η ΕΣΑΠ ενημέρωσε όλους τους αθλητές των ομάδων της Volleyleague των ανδρών για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για να λάβουν τα 800 ευρώ.

Όπως έχει γίνει γνωστό και οι αθλητές του βόλεϊ ανδρών μπήκαν στα μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων που έχει ανακοινώσει η Κυβέρνηση κι έτσι θα λάβουν και εκείνοι τα 800 ευρώ.

Η ΕΣΑΠ ενημέρωσε όλους τους αθλητές των ομάδων της Volleyleague των ανδρών για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν.

Βέβαια, θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με τους Ερασιτέχνες αθλητές που έχουν μείνει εντελώς ξεκρέμαστοι από τις ομάδες τους. Σίγουρα, δεν γίνεται όλοι να μπουν στη σχετική ρύθμιση της Κυβέρνησης και για αυτό θα πρέπει να υπάρξει μία πίεση προς όσα σωματεία μπορούν να πληρώσουν τα χρήματα των συμβολαίων στους αθλητές.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "H E.Σ.Α.Π. μετά τις συντονισμένες και άμεσες ενέργειες που έκανε και με την καθοδήγηση του νομικού κ.Ηλιάδη και του λογιστή κ.Βαλασόπουλου ανακοινώνει πως εξασφάλισε την συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών και εργαζομένων των Τ.Α.Α. στην πλατφόρμα των μέτρων ενίσχυσης των εργαζομένων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

Οι υπεύθυνοι των Τ.Α.Α. μπορούν να επικοινωνούν με τις λογιστικές υπηρεσίες της Ε.Σ.Α.Π. για υποστήριξη και πληροφορίες σχετικά με την καταχώρηση των στοιχείων των αθλητών για να βεβαιωθούν ως δικαιούχοι του σχετικού επιδόματος".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS