VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βόλεϊ γυναικών: Κλήθηκε σε απολογία ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αθλητική Δικαστή της ΕΟΠΕ κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο. Κλήθηκε και η ΑΕΚ με καθυστέρηση 218 ημερών.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία από την αθλητική Δικαστή της ΕΟΠΕ για τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο (02/11) στο ντέρμπι της Volleyleague των γυναικών με τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι κινδυνούν με τιμωρία αφού υπήρξαν δύο διακοπές στο παιχνίδι.

Την ίδια ώρα μεταξύ των υποθέσεων που βρίσκονται στη σχετική λίστα βρίσκεται και η ΑΕΚ, η οποία κλήθηκε με καθυστέρηση 218 ημερών για τα όσα είχαν συμβεί στον ημιτελικό του περσινού Final 4 Κυπέλλου κόντρα και πάλι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την Παρασκευή, 15/11/2019 και ώρα 12.00:

-Το σωματείο «ΑΕΚ» για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΕΚ της 05.04.2019 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών (Α` Ημιτελικός-Final Four).

-Το σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ» για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ της 02.11.2019 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Volley League Γυναικών.

Επίσης, η Αθλητική Δικαστής καλεί τα σωματεία «ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» και «ΧΑΝΘ» για την εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσε το σωματείο «ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» κατά του κύρους του αγώνα ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΧΑΝΘ που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 03.11.2019 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της PreLeague Γυναικών.

Η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την Παρασκευή, 22/11/2019 και ώρα 11.00:

-Το σωματείο «ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» και τον πετοσφαιριστή του ΠΡΩΪΟ Ι. για ανάρμοστη συμπεριφορά του στον αγώνα ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ της 30.03.2019 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Επίσης η Αθλητική Δικαστής καλεί τα εξής σωματεία:

-«ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ» λόγω της ακύρωσης δήλωσης συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

-«ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» λόγω της ακύρωσης δήλωσης συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

-«ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ» κατόπιν της έγγραφης δήλωσής του περί μη συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

-«ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ» κατόπιν της έγγραφης δήλωσής του περί μη συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ