ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ γυναικών: Κλείνει Βεργίδου ο Παναθηναϊκός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / FINAL-4 2019 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / FINAL-4 2019 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Όλγα Βεργίδου θα είναι όπως όλα δείχνουν η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ γυναικών, ενώ σε καλό δρόμο είναι και οι ανανεώσεις συμβολαίων αρκετών αθλητριών.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Παναθηναϊκός θα ανέβει και θέλει να βρίσκεται στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν την επόμενη σεζόν στη Volleyleague των γυναικών. Σίγουρα, όμως, το μπάτζετ του δεν θα είναι στα επίπεδα του Ολυμπιακού.

Στόχος του Κυριάκου Καμπερίδη είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό την επόμενη σεζόν.

Μία από τις προτεραιότητες του Έλληνα κόουτς ήταν η απόκτηση μία αθλήτριας στη θέση της πασαδόρου. Αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι η Όλγα Βεργίδου. Η 28χρονη πασαδόρος (17/12/1991, 1.80μ.) πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Πανναξιακό και για πρώτη φορά στην καριέρα της θα αγωνιστεί σε ομάδα της Αθήνας.

Ξεκίνησε από τους Μακεδόνες Αξιού, ακολούθησαν μία τριετία στον ΑΟ Θήρας (2014-17), μία σεζόν στην Φινλανδική OrPro, πριν επιστρέψει στον Πανναξιακό. Από εκεί και πέρα σύντομα αναμένεται να έχουμε ανακοινώσεις και στο κομμάτι των ανανεώσεων, όσο και σε άλλες μεταγραφές. Ήδη, υπάρχουν συμφωνίες και με άλλες αθλήτριες οι οποίες θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ