ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα ο Άντερσον

United States' Matthew Anderson over the hands of Serbian players during the Men's World Championships volleyball third place match between USA and Serbia, in Turin, Italy, Sunday, Sept. 30, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
United States' Matthew Anderson over the hands of Serbian players during the Men's World Championships volleyball third place match between USA and Serbia, in Turin, Italy, Sunday, Sept. 30, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η συνεργασία του Ματ Άντερσον με την Μόντενα ολοκληρώθηκε και ο Αμερικανός ετοιμάζει βαλίτσες πιθανότατα για την Κίνα και την Σανγκάη.

Το περασμένο καλοκαίρι η μεταγραφή του από την Ζενίτ στην Μόντενα ήταν μία από εκείνες που συζητήθηκαν περισσότερο και προκάλεσε ντόμινο.

Η επιστροφή του μετά από οκτώ χρόνια στην Ιταλία δεν ήταν εκείνη που θα ήθελε.

Ο Ματ Άντερσον ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Μόντενα και πλέον αναζητά νέα ομάδα για την καριέρα του. Προτάσεις ήδη είχε αρκετές και τις απέρριψε μεταξύ των οποίων και αυτή από την Κεμέροβο η οποία και δεν προχώρησε.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο 33χρονος θα μετακομίσει στην Ασία και συγκεκριμένα στην Κίνα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Άντερσον θέλει να είναι σε μία ομάδα που θα παίζει ως διαγώνιος και όχι ως ακραίος αφού σε αυτή τη θέση υπολογίζεται ως βασικός στις ΗΠΑ.

Η ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει είναι η Σανγκάη στην οποία φέτος έπαιξε ο Τίνε Ούρναουτ ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε στον Ολυμπιακό, ενώ παλιότερα είχε παίξει και ο Ντέιβιντ Λι (γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ