ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ: Δεν φαίνεται φως στο τούνελ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

LEAGUE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
LEAGUE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η σύσκεψη ανάμεσα σε εκπροσώπους της Λίγκας, της ΕΟΠΕ και της Υγειονομικής επιτροπής πραγματοποιήθηκε ωστόσο οι όποιες αποφάσεις μετατέθηκαν για αργότερα.

Οι ομάδες της ΕΣΑΠ θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα (τουλάχιστον κάποιες από αυτές). Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται να συμβεί σίγουρα άμεσα, ίσως και καθόλου. Τουλάχιστον, αυτό φάνηκε από τα όσα άκουσαν οι άνθρωποι της στην τηλεδιάσκεψη με τα μέλη της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ και την ΕΟΠΕ.

Όπως συνέβη και στην συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας στην οποία συμμετείχε ο κ. Καραμπέτσος, έτσι και στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης (05/05) οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι.

Ναι, μεν θέλουν να βοηθήσουν να θέσουν τους όρους και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορούν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, αλλά χωρίς βιασύνη και το κυριότερο μόνο εάν η ασφάλεια των αθλητών είναι αξασφαλισμένη. Είναι γνωστό ότι τα κλειστά γυμναστήρια δεν υπάρχουν στον άμεσο σχεδιασμό της επιτροπής για να ανοίξουν.

Οι πλέον αισιοδοξοι μπορεί να περιμένουν να συμβεί αυτό προς τα τέλη του Μαΐου, υπάρχουν και άλλοι που ζητούν αυτό να γίνει στα μέσα Ιουνίου. Ίσως υπάρξει κάποιος αστερίσκος για τις ατομικές προπονήσεις. Βέβαια, αν υπολογίσουμε ότι υπάρχουν ξένοι παίκτες που έχουν αποχωρήσει και πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών (άσχετα τα όσα κάποιοι θέλουν να υποστηρίζουν για λιγότερες ημέρες) τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η υπόθεση επανέναρξης του πρωταθλήματος γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.

Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Από εκεί και πέρα νωρίτερα οι παίκτες είχαν ξεκαθαρίσει τη δική τους θέση προς την ΕΣΑΠ. Αυτό που ήθελαν είναι να υπάρξει τουλάχιστον ένας μήνας για την καλύτερη προετοιμασία πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και να πληρωθούν όλο το ποσό που προβλέπεται να πάρουν στα συμβόλαιά τους.

Βέβαια, να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα ο ΠΑΣΑΠ μαζί με τους συνδέσμους αθλητών του πόλο και του χάντμπολ είχε ζητήσει να καρπωθούν τα μέτρα στήριξης μόνο όσα σωματεία πλήρωσαν τους αθλητές τους τουλάχιστον μέχρι τις 15 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ