ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ ανδρών: Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντούσαν Λόπαρ

Βόλεϊ ανδρών: Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντούσαν Λόπαρ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Κηφισιάς απέκτησε τον Σέρβο κεντρικό, Ντούσαν Λόπαρ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μαρκές Ρενάτο ντε Ολιβέιρα.

Η Κηφισιά συνεχίζει τις αλλαγές με στόχο να παραμείνει στην Volley League. Για αυτό το λόγο ο σύλλογος των Βορείων προαστίων αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο Μάρκες Ρενάτο ντε Ολιβέιρα με τον Ντούσαν Λούπας.

Ο Σέρβος κεντρικός πέρσι αγωνιζόταν στη Νασό στη Γαλλία, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στις Νόβι Παζάρ και Παρτίζαν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου κεντρικού Ντούσαν Λόπαρ (Dusan Lopar). Θα πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου Μαρκές Ρενάτο ντε Ολιβέιρα.

Tην περσινή σεζόν, ο Ντούσαν Λόπαρ ήταν στο γαλλικό πρωτάθλημα και στη Νασό. Έχει επίσης αγωνιστεί στη Νόβι Παζάρ και Παρτιζάν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της Κηφισιάς τόνισε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Volley League με τα χρώματα της Κηφισιάς. Ξέρω ότι στον πρώτο γύρο δεν κάναμε την επιθυμητή πορεία στο πρωτάθλημα . Ανυπομονώ για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από αυτό με την Κομοτηνή το Σάββατο. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου η Κηφισιά να ανακάμψει βαθμολογικά και να υλοποιήσει τον στόχο της που είναι να αγωνιστεί στα play off της Volley League".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ