ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ ανδρών: Αίτηση για ανάκληση της τιμωρίας του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / VOLLEYLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / VOLLEYLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού κατέθεσε αίτηση ανάκληση της τιμωρίας μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια που είχαν γίνει σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού.

Μετά τη δικαίωση του Ολυμπιακού από το ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που του είχε επιβληθεί από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της Ε.Ο.ΠΕ. ήρθε η σειρά και του Παναθηναϊκού να κυνηγήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τον περασμένο Φεβρουάριο και στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Εθνικού με τον Παναθηναϊκό στην Καλλιθέα είχαμε συμπλοκές οπαδών σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού ο οποίος βρισκόταν σε απόσταση από το γήπεδο.

Τότε το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της Ε.Ο.ΠΕ. ε ίχε τιμωρήσει με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν άμεσα ένσταση και τελικά δικαιώθηκαν. Οι πράσινοι όμως εκείνη την περίοδο δεν είχαν διοίκηση και έτσι δεν μπορούσαν να ασκήσουν έφεση.

Έτσι, τώρα και μετά τη δικαίωση του Ολυμπιακού από το ΑΣΕΑΔ για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο Παναθηναϊκός άσκησε αίτηση για ανάκληση της απόφασης. Οι άνθρωποι των πρασίνων ζητούν να τηρηθούν ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για τους δύο συλλόγους.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και εάν δεν αλλάξει η απόφαση η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός μετά τη δικαίωσή του θα υποδεχθεί σίγουρα με κόσμο την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ