ΒΟΛΕΪ

"Βλέπει" ξανά τελικό Challenge Cup ο Ολυμπιακός στις γυναίκες

CHALLENGE CUP / ΟΣΦΠ - ΤΑΡΓΚΟΒΙΤΣΕ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
CHALLENGE CUP / ΟΣΦΠ - ΤΑΡΓΚΟΒΙΤΣΕ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από τη Δευτέρα στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την Ντινάμο Κρασνοντάρ

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει, την Τετάρτη (21/3 18:30), τη Ντινάμο Κρασνοντάρ, στη Ρωσία, στη δεύτερη αναμέτρηση της φάσης των "4" της διοργάνωσης (3-2 για τις Πειραιώτισσες το παιχνίδι στην Ελλάδα).

Οι "ερυθρόλευκες" βρίσκονται από την Δευτέρα το πρωί στην Ρωσική πόλη και η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Εκτός διάθεσης του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς για το ματς με την Κράσνονταρ έχουν τεθεί η Μαρία Νομικού και η Κατερίνα Ζακχαίου.

Την "ερυθρόλευκη" αποστολή αποτελούν οι Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου και Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού με τη Ντιναμό Κρασνοντάρ δήλωσε στο osfp.gr: "Μετά το πρώτο παιχνίδι είχαμε την ευκαιρία να ανανεωθούμε να κάνουμε καλές προπονήσεις και να ξεκουράσουμε κάποιες παίκτριες. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση για να παίξει ένα ακόμα καλό εκτός έδρας παιχνίδι. Όλες οι παίκτριες που ήταν διαθέσιμες στο προηγούμενο ματς είναι και στη Ρωσία. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη και προετοιμαζόμαστε για τη νίκη στον επαναληπτικό".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ