ΒΟΛΕΪ

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού ή παράταση;

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού ή παράταση;
EUROKINISSI

Η Κηφισιά φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (18:00) στον τρίτο ημιτελικό της Α1 βόλεϊ των ανδρών, ενώ στις 20:00 διεξάγεται ο αγώνας του Φοίνικα με τον ΠΑΟΚ στη Σύρο. Θα γίνει το 3-0 ή θα υπάρξουν και τέταρτα ματς; Οι απαντήσεις στο τάραφλεξ.

Από την Ηλιούπολη περνάει η πρόκριση του Ολυμπιακού στους τελικούς των playoffs στον τρίτο ημιτελικό που είναι γηπεδούχος η Κηφισιά. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων μόνο για τους ημιτελικούς χρησιμοποιεί για έδρα την Ηλιούπολη, όπου για ορισμένους αγώνες πριν από 26 χρόνια είχε για έδρα και ο Ολυμπιακός (30/4, 18.00, ΕΡΤ2).

Οι "ερυθρόλευκοι" προηγούνται 2-0 στις νίκες και θέλουν άλλη μία για να πάρουν την πρόκριση. Αντίθετα, η Κηφισιά θέλει να κάνει μία ακόμα προσπάθεια μήπως πάρει τη νίκη της τιμής στη σειρά των ημιτελικών και διεκδικήσει την ισοφάριση σε τέταρτο αγώνα την προσεχή Τετάρτη (2/5). Σε περίπτωση αποκλεισμού ο ΑΟΠ Κηφισιάς θα πάρει την 4η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Σε 24 αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός προηγείται της Κηφισιάς στις νίκες με 18-6, ενώ έχει και σερί νικών στο πρωτάθλημα με 7-0.

ΓΙΑ ΤΟ 3-0 ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

Στην Ερμούπολη της Σύρου μεταφέρεται η σειρά των ημιτελικών μεταξύ του Φοίνικα και του ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο" να θέλει μία ακόμα νίκη για να περάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος Volley League. (30/4, 20.00, Web EΡT).

Ο Φοίνικας παίζει το τελευταίο του χαρτί για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στον τελικό. Οι παίκτες του δηλώνουν έτοιμοι για να αξιοποιήσουν την έδρα τους ώστε να γυρίσουν και πάλι στη Θεσσαλονίκη σε πέμπτο αγώνα. Αυτό υπονοεί δύο νίκες στους επόμενους δύο ημιτελικούς στο νησί. Σε 24 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ προηγείται στις νίκες με 13-11.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ