ΒΟΛΕΪ

Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, έχασε τη σύζυγό του

VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ανδρών, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, θρηνεί τον χαμό της συζύγου του, Νικολέτας Αρβανίτη, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ανακοίνωση από Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και ομοσπονδία βόλεϊ.

Την απώλεια της συζύγου του και μητέρας του 18χρονου γιου του, Χαράλαμπου, θρηνεί ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ανδρών, Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Η Νικολέτα Αρβανίτη έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο, αλλά δεν άντεξε και "έφυγε" στα 57 της χρόνια.

Τόσο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός όσο και η Ομοσπονδία βόλεϊ εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για την οικογένεια Ανδρεόπουλου.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας βόλεϊ:

"Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του διεθνή ακραίου Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει".

Η ανακοίνβση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

"Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη βαθιά του οδύνη για το χαμό της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του αθλητή του «τριφυλλιού» Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ολόκληρη η οικογένεια του Παναθηναϊκού συμμετέχει στο βαρύ πένθος και βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ