ΒΟΛΕΪ

Τζούριτς: "Δεν βλέπω την ώρα να δω τον κόσμο σε αυτό το γήπεδο"

Τζούριτς: "Δεν βλέπω την ώρα να δω τον κόσμο σε αυτό το γήπεδο"

Ο Δημήτρης Τζούριτς και ο Θάνος Τερζής μίλησαν στο κανάλι του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκαν στους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν. (VIDEO)

Ο παλιός Θάνος Τερζής και ο νέος, Δημήτρης Τζούριτς, μίλησαν στο κανάλι του ΠΑΟΚ για τους στόχους της νέας σεζόν και όχι μόνο. Ο 29χρονος διαγώνιος αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση του δικεφάλου του Βορρά και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για να παίξει μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Αρχικά, αναφερόμενος στους στόχους του ΠΑΟΚ τόνισε: "Οι στόχοι της χρονιάς είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Champions League. Είναι μία ομάδα που φτιάχτηκε για ψηλούς στόχους σε αυτό το πρωτάθλημα και Κύπελλο και ελπίζουμε να κάνουμε μία καλή πορεία στο Champions League.

Το πρόγραμμα είναι λιγάκι δύσκολο γιατί ξεκινάμε τον Οκτώβρη και δεν είμαστε πλήρεις τώρα. Λείπουν πολλοί παίκτες στις εθνικές ομάδες. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά. Με δουλειά πάνω απ όλα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε σίγουρα την υπομονή και την υποστήριξη όλων γιατί είμαστε μία καινούρια ομάδα, η οποία θα χρειαστεί το χρόνο της να φτιάξει το παιχνίδι της, το κλίμα της, να γίνει ομάδα".

Για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον ΠΑΟΚ είπε: "Ο περισσότερος κόσμος που ασχολείται με το βόλεϊ ξέρει γιατί ήρθα στον ΠΑΟΚ. Μετά από μία δύσκολη χρονιά που είχα πέρσι ήθελα να έρθω στην Ελλάδα. Η μόνη ομάδα που πραγματικά με ήθελε ήταν ο ΠΑΟΚ και δέχτηκα αυτή την πρόταση, εκμεταλλεύτηκα αυτή την ευκαιρία. Δεν βλέπω την ώρα να δω τον κόσμο σε αυτό το γήπεδο. Που έχω ακούσει και έχω δει τόσα πολλά. Την τρέλα του και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Πάμε ΠΑΟΚάρα"

Από την πλευρά του ο Θάνος Τερζής τόνισε: "Είμαστε 8-9 άτομα που ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Οι στόχοι της ομάδας είναι γνωστοί, είναι ο πρωταθλητισμός, να μαστε μέσα σε μεγάλα παιχνίδια και να κατακτήσουμε τους τίτλους της νέας σεζόν".

Δείτε το video από τις δηλώσεις των δύο αθλητών του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ