ΒΟΛΕΪ

Τσιτσιπάς: "Η τρίτη ήταν και η τυχερή"

Τσιτσιπάς: "Η τρίτη ήταν και η τυχερή"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του τίτλου του δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Τον πρώτο τίτλο της καριέρας του σε τουρνουά της ATP κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το απόγευμα της Κυριακής (21/10) στην Στοκχόλμη. Ο Έλληνας τενίστας μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκε με 6-4, 6-4 επί του Γκουλμπίς.

"Αυτή η εβδομάδα για μένα ήταν πραγματικά απίστευτη! Συμφωνώ με όσα είπε ο Έρνεστς, ο κόσμος σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Όλοι είναι φιλικοί, έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεται ανάμεσα στην οικογένειά σου. Ευχαριστώ τους πάντες για όσα έκαναν, τα ball boys, τους φωτογράφους, τους οδηγούς, όλους τους φανς για την υποστήριξή τους.

Ο Έρνεστς σήμερα έκανε σπουδαία δουλειά και παρότι δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ τους δύο χαμένους τελικούς, ευτυχώς η τρίτη φορά ήταν και η τυχερή. Πέρασα πολύ καλά εδώ, σίγουρα θα μου λείψει αυτό το τουρνουά και ελπίζω να είμαι εδώ και του χρόνου. Υπάρχουν πολλά τουρνουά σαν αυτό που χρειάζονται μεγαλύτερης προβολής. Εγώ θυμάμαι είχα παίξει σαν τζούνιορ 8 χρόνια πριν εδώ και είναι υπέροχο που καταφέρνω να πάρω αυτό τον τίτλο" ήταν τα λόγια του Έλληνα τενίστα.

Από την πλευρά του, ο ηττημένος της βραδιάς, Έρνεστς Γκούλμπις συνεχάρη τον Έλληνα πρωταθλητή για την πρώτη του κατάκτηση τουρνουά της ATP: "Να το απολαύσεις Στέφανε, είναι ο πρώτος σου τίτλος αλλά σίγουρα δεν θα είναι ο μοναδικός. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου, ειδικά στον πατέρα σου. Ευχαριστώ όλους όσους βρέθηκαν εδώ σήμερα, τους χορηγούς, τους εθελοντές, όλοι έκαναν καταπληκτική δουλειά στο τουρνουά αυτό, το κλαμπ αυτό σε κάνει να νιώθεις σαν να βρίσκεται σε μια οικογένεια, ευχαριστώ πολύ γιατί κάνετε σπουδαία δουλειά".

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ