ΒΟΛΕΪ

Τσιλιγκίρη για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: "Το σερί θα μεγαλώσει..."

Τσιλιγκίρη για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: "Το σερί θα μεγαλώσει..."
EUROKINISSI

Η Χριστίνα Τσιλιγγίρη, Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με ποστάρισμά της στα social media επιτίθεται στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την ΕΣΑΠ. Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει.

Με το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ξεκινά η Volleyleague Ανδρών, καθώς το πρωτάθλημα ξεκινά από τη 2η αγωνιστική, την ώρα που η 1η μετατέθηκε για τις 21 Νοεμβρίου. To τριφύλλι υποδέχεται τους ερυθρόλευκους και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό "καθεστώς ειδικής διαχείρισης". Αυτό σημαίνει ότι θεατές θα είναι αθλητές ομάδων ανάπτυξης και προπονητές τους, μαθητές σχολείων και συνοδούς καθηγητές - δασκάλους, μέλη ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ και ΤΑΑ και λοιπών σωματείων βόλεϊ, αθλητές βόλεϊ, διαιτητές και χορηγοί ομάδων.

Με ποστάρισμά της στα social media, η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, έριξε το μπαλάκι στη ΕΣΑΠ, τονίζοντας τη βεβαιότητά της ότι το νικηφόρο σερί των Πειραιωτών κόντρα στον Παναθηναϊκό θα μεγαλώσει, ενώ εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τις ενέργειές του για να μην διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι των αιωνίων.

Αναλυτικά ανέφερε:

"Από εδώ τα φέρανε... από εκεί τα πήγαν οι Παναθηναϊκοί... τα έκαναν και πλακάκια με τον ΠΑΟΚ, θα παίξουν με κόσμο... βασικά χωρίς οπαδούς λένε... δηλαδή με συγκεκριμένη λίστα ανθρώπων, αποτελούμενη από αθλητές, γυναίκες και χορηγούς...

Οκ... και τώρα το μπαλάκι στην ΕΣΑΠ, που το πρότεινε κιόλας, να το εφαρμόσει και να δούμε στο γήπεδο γυναικόπαιδα... αθλητές... και χορηγούς... οι οποίοι ΔΕΝ θα έχουν την ιδιότητα του οπαδού.

ΥΓ. Βολευτείτε με την εξωαγωνιστική νίκη -όπως τη χαρακτηρίζει και η «έγκυρη» ιστοσελίδα- γιατί με κόσμο ή χωρίς στο γήπεδο το σερί θα μεγαλώσει..".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ