ΒΟΛΕΪ

Τσάτσιτς: "Φαβορί στα χαρτιά ο Ολυμπιακός, αλλά στο League Cup δείξαμε τι είμαστε"

LEAGUE CUP / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
LEAGUE CUP / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βόγιν Τσάτσιτς μίλησε στο Sport Klub για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό, αλλά και το ενδεχόμενο παραμονής στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν.

Την παραμονή της έναρξης των τελικών της Volley League απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Βόγιν Τσάτσιτς μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα για τις μονομαχίες με τους ερυθρόλευκους, αλλά και το μέλλον του. Ο ακραίος του τριφυλλιού εξήγησε πως οι ερυθρόλευκοι είναι φαβορί στα χαρτιά και πρόσθεσε πως θα ήθελε να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο στους πράσινους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Sport Klub:

Για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό: "Δεν υπάρχει επιστροφή, θέλουμε τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στα χαρτιά, αλλά εμείς δείξαμε στο League Cup ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντί του. Στους αγώνες που ακολουθούν, όπως πάντα, όλα είναι ανοιχτά, οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή. Κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί την επικράτηση, αλλά όλοι μας μπορούμε να πούμε ότι θα παλέψουμε για κάθε μπάλα, για κάθε εκατοστό μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι που υποσχόμαστε. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε από δυνάμεις για να τα καταφέρουμε και να πάρουμε έναν τίτλο, που ο σύλλογος περιμένει εδώ και χρόνια".

Για το πώς επηράσε η διακοπή τις ομάδες: "Όσοι είδαν τα προηγούμενα παιχνίδια (ημιτελικά), αντιλήφθηκε πως απέχουμε πολύ από το να θεωρηθούμε στην ιδανική φόρμα, ειδικότερα από το σημείο που ήμασταν πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος. Έχουμε την επιθυμία, το κίνητρο είναι εκεί, αλλά κάποια πράγματα που παλιά κάναμε αυτοματοποιημένα, τώρα δεν γίνονται έτσι. Από την άλλη, κι ο Ολυμπιακός είναι στην ίδια κατάσταση. Μας περιμένει μια πολύ απαιτητική σειρά αγώνων, μια δυο μπάλες μπορούν να κρίνουν τα πάντα. Ελπίζω αυτές οι μπάλες που θα κάνουν τη διαφορά, να είναι στη δική μας πλευρά και εύχομαι να κερδίσουμε τον τίτλο".

Για το συμβόλαιό του: "Δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Αυτή την στιγμή, είμαστε όλοι προσηλωμένοι στους τελικούς με τον Ολυμπιακό και τη μονομαχία για τη σειρά των τελικών. Μετά θα μιλήσουμε με τη διοίκηση για το αν θα μείνω ή όχι. Προσωπικά, είμαι ανοιχτός να συζητήσω και έτοιμος να συνεχίσω την καριέρα μου στην Αθήνα, γιατί νιώθω πολύ άνετα στον Παναθηναϊκό".

Για την απουσία του Σάσα Στάροβιτς, ο οποίος έμεινε στη Σερβία μετά την καραντίνα: "Δεν έχει αξία να χαραμίζουμε λέξεις για να πούμε πόσο μας λείπει ένας παίκτης με τη δική του ποιότητα, είναι προφανές αυτό. Ήταν κλειδί στον δρόμο προς τις νίκες που κάναμε, πολλές φορές. Πήρε την ευθύνη, όταν τον είχαμε ανάγκη. Φυσικά, θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν είχαμε τον Σάσα στην ομάδα, αλλά είναι επίσης σαφές πως όλοι πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε μέσα μας για να πετύχουμε τον στόχο. Θα το ξαναπώ: ο Ολυμπιακός είναι φαβορί στα χαρτιά, αλλά δεν υπάρχει γυρισμός για κανέναν. Θα παλέψουμε για να πάρουμε τον τίτλο".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ