ΒΟΛΕΪ

Τοτσίδου: "Σκεφτόμαστε ήδη τι θα ζήσουμε στο Ευρωβόλεϊ"

Τοτσίδου: "Σκεφτόμαστε ήδη τι θα ζήσουμε στο Ευρωβόλεϊ"

Η 29χρονη ακραία, Σία Τοτσίδου μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των γυναικών στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η διεθνής ακραία Σία Τοτσίδου, από το πατρικό της στην Δράμα και μέσω skype, μίλησε στην εκπομπή "Κόσμος των Σπορ" της ΕΡΤ3 για την πρόκριση της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά από 18 χρόνια.

Αρχικά, η παίκτρια της ΑΕΚ τόνισε: "Είμαστε πολύ ευτυχισμένες για την πορεία μας. Έχουμε εξασφαλίσει την πρόκρισή μας και μαθηματικά στο Ευρωπαϊκό και θέλουμε να ευχαριστηθούμε τα δύο παιχνίδια που μας απομένουν στα προκριματικά. Σκεφτόμαστε ήδη το Ευρωβόλεϊ του 2019 και όλα αυτά που θα ζήσουμε. Όμως θέλουμε να συνεχίσουμε πρώτα την πετυχημένη πορεία μας και στα δύο τελευταία παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Νορβηγία, έτσι ώστε να μην χαλάσει η όμορφη εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής".

Για τον Γκιγιέρμο Ναράνχο και τι διαφορετικό έφερε στην Εθνική: "Η πορεία μας είναι ουσιαστικά ένα τρίπτυχο. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας, το προπονητικό σταφ και οι αθλήτριες. Εξαρχής έγινε μία καλύτερη προσέγγιση της Εθνικής ξεκινώντας από θέματα οργανωτικά, στη συνέχεια το προπονητικό επιτελείο και τέλος όλες οι αθλήτριες. Όλοι μαζί είχαμε τον ίδιο στόχο και όλο αυτό το κλίμα έβγαλε τον καλύτερό μας εαυτό εντός και εκτός γηπέδου. Η ομάδα έχει ένα μείγμα έμπειρων και νέων αθλητριών και μέχρι στιγμής έχει επιτυχία. Υπάρχουν κοπέλες που παίζουν σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και αυτό είναι το κλειδί. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό και οι αθλήτριες που παίζουν στην Ελλάδα δεν ζουν πολλές καταστάσεις πίεσης. Στο εξωτερικό κάθε αγωνιστική είναι πρόκληση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ