ΒΟΛΕΪ

Το πρόγραμμα του Final Four στο Κύπελλο Ελλάδας βόλεϊ

Το πρόγραμμα του Final Four στο Κύπελλο Ελλάδας βόλεϊ

Ο διευθυντής της ΕΟΠΕ, Περικλής Μπακοδήμος, είχε συναντήσεις με τον δήμο και την αστυνομία Ρόδου, ώστε να διεξαχθεί κανονικά το Final Four στο κύπελλο ανδρών. Ποιο θα είναι το πρόγραμμα.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο, και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού, Στέφανο Κυριαζή, είχε τη Δευτέρα στη Ρόδο ο Διευθυντής της ΕΟΠΕ, Περικλής Μπακοδήμος.

Στο ραντεβού συζητήθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του Final Four του Κυπέλλου Ανδρών.

Ο Διευθυντής της ΕΟΠΕ παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου τη διοργάνωση και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη διεξαγωγή των αγώνων στο Φαληράκι. Σύσσωμο το Συμβούλιο εξέφρασε την ικανοποίησή του και υποσχέθηκε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την άρτια οργάνωση των αγώνων.

Ο Περικλής Μπακοδήμος συναντήθηκε επίσης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρόδου κ. Καλλιωράκη και συμφωνήθηκε ότι η διοργάνωση είναι ειδικής διαχείρισης και θα υπάρχουν προεγγραφές εισόδου, με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 20-21 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο στο Φαληράκι. Ο πρώτος ημιτελικός είναι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και ο δεύτερος μεταξύ του Ηρακλή και του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα του Final Four

Παρασκευή 20 Απριλίου

17.00: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

20.00: Ηρακλής - Παναθηναϊκός

Σάββατο 21 Απριλίου

16.30: Pre game εκπομπή

17.00: Τελικός

* Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ