ΒΟΛΕΪ

Το μετέωρο βήμα του Παναθηναϊκού

VOLLEY LEAGUE /  ÐÁÏ - ÐÁÏÊ.  (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Οι εκλογές στον Παναθηναϊκό Α.Ο. πήραν παράταση για μία ακόμη εβδομάδα και πλέον τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τα ομαδικά τμήματα του συλλόγου.

Σε παγόβουνο έπεσε για δεύτερη φορά η εκλογική διαδικασία στον Παναθηναϊκό Α.Ο. αφού δεν βρέθηκε κανένας υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Η νέα αναβολή που δόθηκε για τις 11 Ιουνίου αφήνει ένα τελευταίο παράθυρο ανοικτό για να βρεθεί λύση ωστόσο ο χρόνος είναι μεγαλύτερος αντίπαλος από το χρήμα για όποιον αναλάβει.

Το τμήμα που κινδυνεύει να μείνει ακόμα και εκτός Α1 είναι το βόλεϊ ανδρών. Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως οι πράσινοι στο τέλος του Ιουνίου θα πρέπει να έχουν συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να καταθέσουν το φάκελό τους στην επιτροπή αδειοδότησης.

Ακόμα και να υπάρξει νέα διοίκηση στις 11 Ιουνίου αυτοί θα πρέπει να κάνει έναν αγώνα δρόμου ώστε να δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα και στο τέλος του μήνα να έχει έναν ολοκληρωμένο φάκελο. Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να βρεθούν τα χρήματα ώστε να πληρωθούν τόσο οι παίκτες της φετινής σεζόν που έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από τον Ιανουάριο, αλλά και να δοθούν τα λεφτά που αναλογούν στους διακανονισμούς.

Σίγουρα το ποσό που απαιτείται είναι εξαψήφιο και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αυτή τη στιγμή αν δεν βρεθεί λύση είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΙΚΑ

Δύσκολα είναι τα πράγματα και στα υπόλοιπα ομαδικά τμήματα του Συλλόγου. Βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών, αλλά και στο πόλο ανδρών οφείλονται πολλά χρήματα από τη φετινή σεζόν. Στα πρώτα δύο είναι απλήρωτες οι παίκτριες εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ στο πόλο ανδρών είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα με τους παίκτες να έχουν λάβει χρήματα που αντιστοιχούν μέχρι το... 2016!

Όλο αυτό έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες της εξόδου σε πολλές αθλητές και αθλήτριες οι οποίες βλέποντας την αβεβαιότητα που υπάρχει ετοιμάζονται απόλυτα δικαιολογημένα να τραβήξουν για άλλες πολιτείες. Ήδη αρκετοί αθλητές και αθλήτριες είναι έτοιμες να κλείσουν σε άλλες ομάδες και οι εξελίξεις μετά τη νέα καθυστέρηση αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Αυτό, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δημιουργεί πρόβλημα, σε άλλα τμήματα μεγαλύτερο και σε άλλα μικρότερο, ακόμα και στελέχωσης των τμημάτων. Αφού, ακόμα κι αν βρεθούν τα χρήματα ώστε να κατέβουν τα τμήματα τότε θα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος ακόμα και για τη δημιουργία αξιοπρεπών ρόστερ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ