Το "ευχαριστώ" της Κηφισιάς με Σοάρες

Το "ευχαριστώ" της Κηφισιάς με Σοάρες

Μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας υγείας του Ιγκόρ Ντε Σόουζα, η διοίκηση του ΑΟΠ Κηφισιάς θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην περίθαλψη του αθλητή.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας υγείας του Ιγκόρ Ντε Σόουζα, ο πρόεδρος και η διοίκηση του ΑΟΠ Κηφισιάς θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στην περίθαλψη του αθλητή. Ο αθλητής λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις έδειξαν υπερκόπωση.

Ειδικότερα, θέλουν να ευχαριστήσουν την διοίκηση του Ηρακλή Χαλκίδας, η οποία από την πρώτη στιγμή συνέβαλε τα μέγιστα στην παροχή πρώτων βοηθειών και στη μεταφορά του Ιγκόρ Ντε Σόουζα τάχιστα στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Εκεί, το προσωπικό και ο γιατρός κ. Στάικος με τον επαγγελματισμό και την επιστημονική τους κατάρτιση έκαναν το καλύτερο για τον αθλητή της Κηφισιάς, ο οποίος μία μέρα αργότερα πήρε  εξιτήριο.

Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουν ξανά τους αθλητές του Ηρακλή Χαλκίδας, Ντέιβιντ Σιλβέϊρα Μότα και Τιάγκο Ζιελίνσκι, οι οποίοι βρέθηκαν από την αρχή στο πλευρό του αθλητή.

Με εκτίμηση

Γιώργος Παπαδόπουλος

Πρόεδρος ΑΟΠ Κηφισιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Λαχτάρισαν με Σοάρες, στο νοσοκομείο ο Βραζιλιάνος

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24