ΒΟΛΕΪ

Το "αντίο" του ΠΑΟΚ στον Γκόμεζ

ΠΑΟΚ - ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ / VOLLEYLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ / VOLLEYLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Με μία συνέντευξη Τύπου η οποία πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena, ο ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον Ερνάντο Γκόμεζ για την προσφορά του στην ομάδα.

Δίχως αμφιβολία ο Ερνάντο Γκόμεζ θα έχει πάντοτε ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ αφού συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ομάδας πριν από τρία χρόνια. Για αυτό οι άνθρωποι του δικεφάλου του Βορρά θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με κάθε επισημότητα.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του Τ.Α.Π., κ. Αντώνη Τσαλόπουλου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Βενεζουελάνο αθλητή για την προσφορά του στον Σύλλογο αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Είναι μια διαφορετική συνέντευξη καθώς έως τώρα συνηθίζαμε να παρουσιάζαμε μόνο παίκτες. δυστυχώς ήταν γραπτό να γίνει και αυτό.

Τις τελευταίες μέρες βρισκόμαστε, τόσο εγώ προσωπικά όσο και ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, σε δύσκολη θέση. Και αυτό, διότι έπρεπε να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση. Ο λόγος ήταν ότι ο χρόνος που χρειαζόταν ο Χάρι δεν έφτανε για τις υποχρεώσεις της ομάδας. Οι στόχοι ήταν δεδομένοι από την αρχή της περιόδου και μετά από πάρα πολύ μεγάλη σκέψη, καταλήξαμε ότι έπρεπε, δυστυχώς, να πάρουμε την απόφαση και να προχωρήσουμε σε κάτι άλλο, διαφορετικό.

Όπως ανέφερα, ήταν μια δύσκολη απόφαση, διότι ο Ερνάρντο Γκόμεζ, εκτός από ένας μεγάλος αθλητής, είναι ο άνθρωπος που πριν 3 χρόνια, με την τότε διοίκηση και με άλλους παίκτες, κατάφεραν να αλλάξουν επίπεδο της ομάδας, η οποία από τα χαμηλά επίπεδα έγινε πρωταθλήτρια Ελλάδος. Για αυτό το λόγο, ο Χάρι Γκόμεζ είναι και θα παραμείνει για εμάς μια ξεχωριστή προσωπικότητα, πέρα από μεγάλος αθλητής.

Στη ζωή κανείς δεν ξέρει πως έρχονται τα πράγματα. Εύχομαι να συναντηθούμε ξανά. Τονίζω ότι ο λόγος ήταν ο χρόνος που χρειαζόταν για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Δεν επαρκούσε ώστε η ομάδα να ωφεληθεί από την αξία του παίκτη, του ανθρώπου Γκόμεζ.

Του εύχομαι υγεία, στον ίδιο προσωπικά αλλά και στην οικογένειά του, και ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στην καριέρα του. Να αφήσουμε ο χρόνος να δουλέψει ευεργετικά και για τις δυο πλευρές και εύχομαι να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον".

Από την πλευρά του, ο Ερνάρντο Γκόμεζ δήλωσε: "Χρόνια πολλά σε όλους. Είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές. Απόλαυσα κάθε λεπτό που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Γνώριζα ότι μετά τον τραυματισμό μου οι πιθανότητες να ξαναπαίξω ήταν στο 50%. Σίγουρα θα μου λείψουν οι στιγμές με τους συμπαίκτες στα αποδυτήρια.

Είναι πολύ ωραίο να διαβάζεις διάφορα σχόλια από όλους. Κάποιοι φίλαθλοι έγραψαν ότι έπρεπε να αποχωρήσω. Αυτό δημιουργούσε, κάποιες φορές, αμφιλεγόμενα συναισθήματα. Είμαι αθλητής και πάντα πρέπει να παλεύω για την ομάδα.

Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους. Συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους και τους ευχαριστώ για αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ