ΒΟΛΕΪ

Τι είναι το ταραφλέξ για το οποίο "μάχονται" Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός ανταλλάσσουν ανακοινώσεις και μας έκαναν να αναρωτιόμαστε τι είναι το ταραφλέξ. Αλήθεια, εσείς γνωρίζετε τι είναι το ταραφλέξ; Αν όχι, καιρός να το μάθετε!

Το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο βόλεϊ για την Α1 Ανδρών "γέννησε" ένα μεγάλο μυστήριο. Εμείς, σας δίνουμε την απάντηση...

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Α.Ο ανταλλάσσουν non-stop ανακοινώσεις και συμφωνούν αμφότεροι να παιχτεί εκ νέου η μεταξύ τους αναμέτρηση από το σημείο που το ντέρμπι βρισκόταν στο 13-11 του 5ου σετ. Όλα καλά μέχρι εδώ...

Εκτός από τη συμφωνία των δύο "αιωνίων" για την επανάληψη του αγώνα από το σημείο που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχει και κάτι ακόμη που διαβάσαμε στις τοποθετήσεις, με τον περισσότερο κόσμο να μην γνωρίζει τι είναι αυτό. Το ταραφλέξ, λοιπόν, είναι ο μεγάλος... γρίφος που προέκυψε τις τελευταίες ώρες.

Αλήθεια, τι είναι το ταραφλέξ; Ο Ολυμπιακός πρώτος είπε να επαναληφθεί το παιχνίδι με τους "πράσινους", αλλά σε γήπεδο με ταραφλέξ. Στην απάντησή του ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει δικό του ταραφλέξ με δικά του έξοδα!

Κι στην επόμενη τοποθέτηση των "ερυθρόλευκων" είχαμε αναφορά στο ταραφλέξ, ξανά, μέσω υστερόγραφου: " Η ομοσπονδία δανείζει ταραφλέξ εκεί που κάνει προπονήσεις η Εθνική ομάδα και στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη".

Ταραφλέξ εδώ, ταραφλέξ εκεί και ταραφλέξ δεν ξέρουμε τι είναι...

Καιρός να μάθουμε! Ταραφλέξ ονομάζουν οι άνθρωποι του βόλεϊ τον αγωνιστικό χώρο και ουσιαστικά είναι το δάπεδο, ενισχυμένο με τέτοιο τρόπο που εξασφαλίζει απορρόφηση κραδασμών και άνεση κατά την άθληση. Το ταραφλέξ, επίσης, χρησιμοποιούν στα μαχητικά αθλήματα, σε γυμναστήρια και γήπεδα μπάσκετ, χάντμπολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ