ΒΟΛΕΪ

Την Κυριακή τα σπουδαία

Την Κυριακή τα σπουδαία

Σε δύο δόσεις θα διεξαχθεί η 7η αγωνιστική της Α1 Γυναικών καθώς το Σάββατο έχουμε τρεις αναμετρήσεις (με κοινή ώρα έναρξης τις 16:00) κι άλλες τόσες θα διεξαχθούν την Κυριακή.

Στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός (η μοναδική ομάδα χωρίς καμία απώλεια στο πρωτάθλημα) αγωνίζεται κόντρα στον ΟΠΕΡ που προέρχεται από την σημαντική νίκη επί του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού.

Στις πρωταθλήτριες ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μετά από αρκετό καιρό δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θέλει να δει την ομάδα του να κάνει το 7χ7 ενώ ο ΟΠΕΡ θα αγωνιστεί χωρίς τις Παρασκάκη, Κατερίνη κι όπως σημείωσε ο Θανάσης Ντζαφέρης: «Η δυναμική του Ολυμπιακού επιβεβαιώνεται κι από την μέχρι τώρα πορεία του κι εμείς μόνο εμπειρίες έχουμε να κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι».

Στη Λάρισα ο τοπικός Φιλαθλητικός, που στους τρεις τελευταίους αγώνες του έχει μαζέψει πέντε βαθμούς (μία νίκη και δύο ήττες στο τάι μπρέικ) αντιμετωπίζει τον αήττητο Παναθηναϊκό.

«Οι δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα είναι δεδομένες αλλά θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική μας άνοδο και κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και να αποκτήσουμε ακόμη καλύτερη ψυχολογία για τα παιχνίδια που ακολουθούν και τα οποία είναι πολύ κρίσιμα βαθμολογικά».

Στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Ρούσης δεν υπολογίζει μόνο στην Ελένη Κωνσταντινίδου κι όπως τόνισε ο έμπειρος τεχνικός: «Παίζουμε με μία ομάδα που παρουσιάζεται βελτιωμένη παιχνίδι με παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, γεγονός που καταδεικνύει ότι οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Εμάς στόχος μας είναι η νίκη, όπως άλλωστε και σε κάθε αγώνα, αλλά παράλληλα να έχουμε και καλή απόδοση».

Τέλος στην Σαντορίνη ο ΑΟ Θήρας που προέρχεται από τρεις σερί νίκες κοντράρεται με τον Πορφύρα που εξακολουθεί να αναζητά την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

«Στόχος μας είναι να διευρύνουμε το σερί μας, αν και είχαμε μια δύσκολη προπονητικά εβδομάδα με αρκετούς τραυματισμούς. Όπως και να ‘χει ξέρουμε ότι αν δεν σεβαστούμε τον Πορφύρα θα κινδυνεύσουμε να πάθουμε ζημιά όπως ήδη έχει κάνει ο αντίπαλος μας που είναι μια πολύ μαχητική ομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί από την πρώτη στιγμή».

Στον ΑΟΘ είναι αμφίβολη η συμμετοχή της Μαριαλένας Αρτακιανού, ενώ στον Πορφύρα δεν υπάρχουν προβλήματα κι όπως τόνισε ο Βασίλης Πανδής: «Η Σαντορίνη είναι ομάδα τετράδας και είμαι σίγουρος ότι θα είναι στα πλέι οφς. Έχουμε δουλέψει σε κάποια καινούργια πράγματα αυτή την εβδομάδα και τα οποία θα δοκιμάσουμε σ’ αυτό το ματς, αλλά προερχόμενοι από δύο κακές εμφανίσεις θέλουμε να παίξουμε και καλό βόλεϊ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 28/11

16.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΟΠ Ρεθύμνου (Κυριοπούλου-Τοψιδέλης)

16.00, Φιλαθ. Λαρισαϊκός Σύλ. - ΑΟ Παναθηναϊκός (Παπαγεωργίου-Χαρδαλίδης)

16.00, ΑΟ Θήρας - ΑΟΦ Πορφύρας (Καψάσκης-Μιχαήλογλου)

Κυριακή 29/11

17.00 (ΕΡΤ2), ΑΣ Άρης - ΑΟΝ Πανναξιακός (Σιμίδης-Ισκάς)

17.00, ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Μαρκοπούλου (Μαρκάτης-Ζώης)

18.00, ΑΕΚ Αθηνών - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου (Χρηστίδης Χ.-Μεταξά)

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 18 (18-0)

2. Παναθηναϊκός 17 (18-3)

3. Πανναξιακός 14 (16-6)

4. Άρης 13 (15-9)

5. ΑΟ Θήρας 12 (13-7)

6. ΑΕΚ 10 (15-13)

7. ΟΠΕΡ 7 (9-13)

8. Φιλαθλητικός 5 (8-15)

9. Μαρκόπουλο 4 (8-17)

10. Ηλιούπολη 4 (6-16)

11. Αίας Ευόσμου 3 (3-15)

12. Πορφύρας 1 (3-18)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ