ΒΟΛΕΪ

Θέλει Χιμένες και Πελεκούδα ο ΠΑΟΚ, Ανδρεάδη ο Ολυμπιακός

Θέλει Χιμένες και Πελεκούδα ο ΠΑΟΚ, Ανδρεάδη ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει ξανά την περίπτωση του Χαβιέ Χιμένες, ενώ θέλει και τον Πελεκούδα ως αντικαταστάτη του Ανδρέα Ανδρεάδη που οδεύει προς τον Ολυμπιακό.

Κάτι έχει αρχίσει να κινείται στην αγορά της Volleyleague και κυρίως στις δύο ομάδες που έπαιξαν στους τελικούς. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός έχουν αρχίσει το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου προσπαθώντας να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς αναζητά τον αντικαταστάτη του Ντάντε.

Αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Χαβιέ Χιμένες. Ο Κουβανόις ακραίος δεν είχε τη σεζόν που περίμενε στην Ιταλία και θα ήταν απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο πλευρές έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές τους και αναμένεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Την ίδια ώρα ντόμινο εξελίξεων θα φέρει και η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ανδρέα Ανδρέαδη από τον ΠΑΟΚ. Ο 36χρονος κεντρικός επιθυμεί να επιστρέψει στην Αθήνα και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει για χάρη του Ολυμπιακού. Εάν πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη κίνηση ο Ανδρεάδης θα επιστρέψει στους ερυθρόλευκους μετά την τριετία 2009-12 που πέρασε στου Ρέντη.

Αντίθετα, ένας πρώην ερυθρόλευκος αναμένεται να ανηφορίσει προς τη Θεσσαλονίκη για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πελεκούδα ο οποίος μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν με τον Παμβοχαϊκό ετοιμάζεται να πάει σε ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ