ΒΟΛΕΪ

ΤΑΑ ΠΑΟΚ: "Πρόχειρη και κακοστημένη η διοργάνωση του Final-4"

ΤΑΑ ΠΑΟΚ: "Πρόχειρη και κακοστημένη η διοργάνωση του Final-4"
EUROKINISSI

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μετά την επιστολή που του κοινοποιήθηκε από την ΕΠΟ, κάνοντας λόγο για πρόχειρη και κακοστημένη διοργάνωση του Final-4 Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών στη Ρόδο.

Μετά την χθεσινή (16/4) συνέντευξη τύπου, όπου εκφράστηκαν τα παράπονα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του Final-4 βόλεϊ ανδρών στη Ρόδο και την επιστολή της ΕΟΠΕ, η οποία κοινοποιήθηκε μέσω φαξστο ΤΑΑ, ο "Δικεφάλος του Βορρά" επανέρχεται με ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για πρόχειρη και κακοστημένη διοργάνωση στο "σμαραγδένιο νησί".

Αναλυτικά:

"Μετά την χθεσινή συνέντευξη τύπου και την επιστολή της ΕΟΠΕ η οποία μας κοινοποιήθηκε μέσω φαξ (16/4 στις 17:17) , όπως φαίνεται στο επισυναπτόμενο αρχείο, αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε με μια ανακοίνωση η οποία μας αναγκάζει να τονίσουμε πόσο πρόχειρη και κακοστημένη είναι η διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών στην Ρόδο.

Ενώ έχει δοθεί περιθώριο τριών ημερών, από Δευτέρα 16/04 μέχρι και την Τετάρτη 18/04,μέσα στο οποίο με φυσική παρουσία των προσώπων θα γινόταν η διάθεση των προσκλήσεων για την διοργάνωση από τρία διαφορετικά σημεία της Ρόδου, σήμερα, όταν οι πρώτοι φίλοι Ροδίτες του Π.Α.Ο.Κ πήγαν να ζητήσουν με κάθε νόμιμη διαδικασία τις προσκλήσεις που τους αναλογούν, ενημερώθηκαν πως αυτές έχουν εξαντληθεί.

Το Τ.Α.Α Π.Α.Ο.Κ γνωρίζει από ασφαλείς πληροφορίες ότι συγκεκριμένος αριθμός προσκλήσεων έχει διατεθεί στα δύο σωματεία των Αθηνών και μάλιστα χωρίς την φυσική παρουσία των προσώπων αλλά με εγγραφή τους σε λίστα που κατάρτισαν οι σύνδεσμοι των δύο ομάδων του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Όλο αυτό το σκηνικό μας επιτρέπει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το γήπεδο στους δύο ημιτελικούς, και συγκεκριμένα στον ημιτελικό στον οποίο θα συμμετέχει η ομάδα μας θα είναι γεμάτο με διακριτικά και οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, παρόλο που το παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί ειδικής διαχείρισης.

Στην περίπτωση αυτή καλούμε την ΕΟΠΕ, την Οργανωτική Επιτροπή και την Αστυνομική Διεύθυνση της Ρόδου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και επιφυλασσόμεθα για την στάση την οποία θα κρατήσει η ομάδα μας σε περίπτωση που επαληθευτούν οι ανησυχίες μας.

ΤΑΑ ΠΑΟΚ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ