ΒΟΛΕΪ

Τα συλλυπητήρια των ομάδων στον Ανδρεόπουλο

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος θρηνεί τον χαμό της συζύγου του, Νικολέτας Αρβανίτη, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο και αρκετές ομάδες εξέφρασαν τα συλλυπτήριά τους, δείχνοντας έτσι τη συμπαράστασή τους.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ανδρών, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, θρηνεί τον χαμό της συζύγου του, Νικολέτας Αρβανίτη, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Πέρα από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την ομοσπονδία βόλεϊ που εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους, κάτι ανάλογο έκαναν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Φοίνικας Σύρου και Παμβοχαϊκός, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την συμπαράστασή τους στην απώλειά του.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

"Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στον ομοσπονδιακό τεχνικό και προπονητή του Παναθηναϊκού Α.Ο., Δημήτρη Ανδρεόπουλο για την απώλεια της συζύγου του".

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

"Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το χαμό της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του τεχνικού της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλου, και μητέρας του αθλητή του “τριφυλλιού”, Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου".

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

"Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Ομοσπονδιακού τεχνικού και προπονητή του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλου, για την απώλεια της συζύγου".

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου:

"Η οικογένεια του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη στο σύζυγο της, ομοσπονδιακό τεχνικό και προπονητή του ΑΟ Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλο και στον υιό τους διεθνή αθλητή Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο".

Η ανακοίνωση του Παμβοχαϊκού:

"Η οικογένεια του Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη σύζυγό του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Ελλάδος και προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλο και μητέρα του διεθνή αθλητή και παίκτη του Παναθηναϊκού Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ