ΒΟΛΕΪ

Τα συγχαρητήρια Ολυμπιακού και Βασιλειάδη για την κατάκτηση του Challenge Cup

2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / WOMEN / ÔÅËÉÊÏÓ / ÌÐÏÕÑÓÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / WOMEN / ÔÅËÉÊÏÓ / ÌÐÏÕÑÓÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς κι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έδωσαν συγχαρητήρια στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ των "ερυθρολεύκων" για την κατάκτηση του CEV Challenge Cup.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, με φοβερή ανατροπή, επικράτησαν 3-1 σετ της Μπούρσα μέσα στην Τουρκία και κατέκτησαν το CEV Challenge Cup για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Συγχαρητήρια για την σπουδαία επιτυχία του γυναικείου τμήματος βόλεϊ έδωσαν τόσο οι "ερυθρόλευκες" ΚΑΕ και ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης όσο και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μέσω twitter.

"Μεγάλη εμφάνιση για τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Επική ανατροπή μέσα στην Τουρκία! Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο του ελληνικού βόλεϋ γυναικών! Είμαστε περήφανοι και περιμένουμε σε λίγη ώρα και την αντρική ομάδα", αναφέρει το tweet του κ. Βασιλειάδη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Ο μεγαλύτερος σύλλογος παγκοσμίως, ο Ολυμπιακός μας, κατέκτησε ακόμη μια ευρωπαϊκή κούπα.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου, έκανε την ανατροπή στην Τουρκία απέναντι στην Μπούρσα, κατέκτησε την κούπα (Challenge Cup) και έγραψε ακόμη μια ολόχρυση σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, το τεχνικό επιτελείο και τις παίκτριες της ομάδας για την ιστορική αυτή στιγμή. Τέτοιοι άθλοι, κάνουν τον Θρύλο ακόμη μεγαλύτερο!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής, στον τελικό του Challenge Cup! Κάνατε ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς να αισθάνεται για ακόμη μία φορά υπερήφανη!

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η απονομή του Challenge Cup στα κορίτσια του Ολυμπιακού!
Κατέκτησε το Challenge Cup ο Ολυμπιακός, 3-1 την Μπούρσα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ