ΒΟΛΕΪ

Συνεχίζεται η κόντρα

Συνεχίζεται η κόντρα
INTIME SPORTS

Με διαφορετικό τρόπο υποδέχτηκαν την απόφαση της ΚΕΔ ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν νέο κύκλο διαμάχης στο βόλεϊ γυναικών μετά από αυτό των ανδρών.

Νέος κύκλος διαμάχης ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ με αφορμή την απόφαση για την επανάληψη του μεταξύ τους αγώνα.

Ήδη οι πρώτες αντιδράσεις ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε νέο πόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό οι δύο σύλλογοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους με αφορμή των μεταξύ τους αγώνα στο βόλεϊ ανδρών.

"Μόνο γέλια"...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Αμέσως μετά την απόφαση της ΚΕΔ ήρθε η αντίδραση του Ολυμπιακού.

"Μόνο γέλια μας προκαλεί αυτή η απόφαση. Πως είναι δυνατόν να τιμωρείται μια ομάδα που δεν φταίει σε τίποτε επειδή έκαναν λάθος οι διαιτητές;", σχολίαζαν υψηλόβαθμα στελέχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από το σύλλογο του Πειραιά για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

"Διορθώθηκε το λάθος"

Από την πλευρά της η Φένια Παπαγεωργίου επέλεξε την επίσημη σελίδα της ομάδας στο "Facebook" για να κάνει τη δική της τοποθέτηση. "Μας ικανοποιεί αυτή η απόφαση, γιατί διορθώνει ένα τεράστιο λάθος που έγινε, το οποίο και είδε όλη η Ελλάδα. Εγώ προσωπικά σαν αθλήτρια αλλά και μέλος αυτής της ομάδας, το είχα πει από την πρώτη στιγμή πως τα λάθη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν αλλεπάλληλα και πρωτοφανή.

Πρέπει κάποια στιγμή όπως τιμωρούνται κατά καιρούς οι ομάδες να τιμωρούνται και οι διαιτητές και να μην παίζουν με τον κόπο των αθλητριών μέσα στο γήπεδο. Οι αγώνες πρέπει να παίζονται επί ίσοις όροις και να κερδίζει ο καλύτερος. Εικόνες σαν αυτές που είδαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο ελληνικό βόλεϊ και τον αθλητισμό γενικότερα" ήταν το σχόλιο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ