Συμπαίκτρια με αθλήτρια μύθο η Βασιλαντωνάκη

Συμπαίκτρια με αθλήτρια μύθο η Βασιλαντωνάκη

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη θα έχει την ευκαιρία να παίξει την επόμενη χρονιά μαζί με τη Φραντσέσκα Πιτσινίνι αφού η αθλήτρια - μύθος του ιταλικού βόλεϊ θα συνεχίσει στη Νοβάρα.

Δίπλα σε μία σπουδαία αθλήτρια θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί η Ανθή Βασιλαντωνάκη η οποία την επόμενη σεζόν θα παίξει στη Νοβάρα. Η Ελληνίδα διαγώνια θα έχει στο πλευρό της τη Φραντσέσκα Πιτσινίνι η οποία ανανέωσε τη συνεργασία της με την ιταλική ομάδα.

Οι συστάσεις για την 39χρονη πια Ιταλίδα είναι περιττές αφού έχει κατακτήσει όλες τίτλο σε όλες τις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο εκτός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι σε συλλογικό επίπεδο η Πιτσινίνι έχει κατακτήσει έξι φορές το Champions League, μία φορά το Challenge Cup, τέσσερις φορές το πρωτάθλημα Ιταλίας, ενώ με την Εθνική ομάδα έχει πανηγυρίσει από μία φορά την κατάκτηση της κορυφής στο Παγκόσμιος Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο και δύο φορές ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αν μη τι άλλο ακόμα και στα 39 της η Φραντσέσκα Πιτσινίνι παραμένει μία σπουδαία αθλήτρια και σίγουρα δίπλα της η Βασιλαντωνάκη έχει να μάθει πολλά πράγματα.

Photo credits: AP Photo/Itsuo Inouye

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24