ΒΟΛΕΪ

Στον τελικό Γαλλία - Σλοβενία!

Στον τελικό Γαλλία - Σλοβενία!

Η Γαλλία νίκησε με ανατροπή 3-2 σετ την Βουλγαρία σε έναν εκπληκτικό ημιτελικό για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών, ενώ η Σλοβενία επικράτησε με 3-1 σετ της Ιταλίας.

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ. Τι και αν έπαιζε στην έδρα του αντιπάλου, μπροστά στο κοινό του και όλα τα δεδομένα ήταν κόντρα. Η Γαλλία δεν ήταν διατεθειμένη να μείνει εκτός τελικού στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών και νίκησε μέσα στην Σόφια με 3-2 την Βουλγαρία, διεκδικώντας το χρυσό μετάλλιο.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα δυο πρώτα κομμάτια του αγώνα με 25-18 και 25-22 αντίστοιχα, για να απαντήσουν οι "τρικολόρ" με 26-24 στο τρίτο και ισοφάρισαν στο επόμενο (25-21), στέλνοντας το ματς στα τάι μπρέικ. Εκεί, οι Βούλγαροι ήταν πιο αγχωμένοι και έχασαν με 15-12, μένοντας εκτός τελικού, σε έναν ημιτελικό που κράτησε 2 ώρες και 11 λεπτά.

Αντίπαλος της Γαλλίας θα είναι η εκπληκτική Σλοβενία, η οποία αφού πρώτα ξεπέρασε το εμπόδιο της Πολωνίας, νίκησε και την Ιταλία με 3-1 σετ. Στο πρώτο έκανε... πάρτι με 25-13, για να απαντήσει η "σκουάντρα ατζούρα" με 25-23. Στα δυο επόμενα όμως, ο Ουρνάουτ και η παρέα του κυριάρχησαν και τα πήραν με 25-20 και 25-20 αντίστοιχα, φτάνοντας σε έναν ακόμη θρίαμβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ