ΒΟΛΕΪ

Στον ΠΑΟΚ ο Κουμεντάκης

Στον ΠΑΟΚ ο Κουμεντάκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη η οποία αναμένεται να ξεκινήσει ντόμινο αλλαγών στο δικέφαλο του Βορρά.

Την απόκτηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη ανακοίνωσε το ΤΑΑ ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά απέκτησε τον 24χρονο διεθνή ακραίο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ναντ και θα επιστρέψει στη χώρα μας μετά από τέσσερα χρόνια.

Η συγκεκριμένη κίνηση δεν πρόκειται να είναι και η μοναδική για τον ΠΑΟΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ντανιέλε Ρίτσι σε συνδυασμό με τη διοίκηση της ομάδας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ενίσχυσης και δεν αποκλείεται να έχουμε 2-3 αλλαγές ακόμα.

Πρώτα απ' όλα ο Κουμεντάκης προορίζεται για αντικαταστάτης του Γκιόν. Ο Ολλανδός δεν ήταν αυτό που ήθελε ο Ρίτσι και έτσι αποφασίστηκε να αντικατασταθεί. Με αυτόν τον τρόπο θα αδειάσει μία θέση ξένου στον ΠΑΟΚ η οποία αναμένεται να αναπληρωθεί με έναν κεντρικό. Ήδη τα ονόματα των Ντέιβιντ Λι και Λούκας Ρανγκέλ. Αμφότεροι έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια και βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

Από εκεί και πέρα ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τον Ερνάντο Γκόμες. Ο διαγώνιος από τη Βενεζουέλα βελτιώνεται μεν, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει στα γνωστά επίπεδα που είχε πριν τον τραυματισμό του. Κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα χρόνο έπειτα από την εξάρθρωση δεξιού ώμου που υπέστη.

Έτσι, δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να κινηθεί και για την αντικατάστασή του. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα έναν γνώριμο του ελληνικού κοινού να επιστρέφει στη Volleyleague.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για τον Κουμεντάκη: "Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη. Ο έμπειρος διεθνής ακραίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ και θα φορά την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης (ύψος 2,03 μ.) γεννήθηκε στις 5 Μαϊου 1993, στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη επαφή με το βόλεϊ ξεκίνησε το 2002 και περνώντας σταδιακά από τις ακαδημίες, έφτασε το 2010 στην πρώτη ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2013. Από το 2013 μέχρι το 2016 αγωνίστηκε με τη φανέλα της ιταλικής CMC Ravenna. Ακολούθησε η πολωνική Cuprum Lubin το 2016-17 ενώ η περίοδος 2017-18 τον βρήκε στην γαλλική Ναντ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ