ΒΟΛΕΪ

Στον Παναθηναϊκό ο Κάλας

Στον Παναθηναϊκό ο Κάλας

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνώσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πέτρο Κάλα. Ο νεοαποκτηθείς ακραίος, που εντάσσεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας, ανέφερε ότι είναι τιμή του που θα φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Παναθηναϊκός ενέταξε στο δυναμικό του τον Πέτρο Κάλα. Ο 22χρονος ακραίος εντάσσεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως είναι τιμή του που θα παίξει στο "τριφύλλι" και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πέτρο Κάλα. Ο νεοαποκτηθείς ακραίος, που εντάσσεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου μας, είναι γεννημένος στις 23 Ιουλίου του 1994, έχει ύψος 1.90 και ζυγίζει 82 κιλά.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

2015-16 Ροδίων Άθλησις

2014-15 Πανελλήνιος

2012-14 ΟΣΦΠ (Έφηβοι, Άνδρες)

2011-12 ΟΣΦΠ Ακαδημίες

2008-11 Περιστέρι

"Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα αλλά και για οποιονδήποτε νεαρό αθλητή να ανήκει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ενός Συλλόγου με τεράστια ιστορία και στο βόλεϊ. Για εμένα η επιλογή από τους ανθρώπους της ομάδας αποτελεί μεγάλο κίνητρο ώστε να δουλέψω πολύ σκληρά μέσα από τις προπονήσεις και όταν μου ζητηθεί να καταφέρω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ", δήλωσε στο paovolleyball.gr ο νεαρός ακραίος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ