ΒΟΛΕΪ

Στον Παναθηναϊκό Κελεσίδη και Τσιάκουλα

Στον Παναθηναϊκό Κελεσίδη και Τσιάκουλα
Παναθηναϊκός ΑΟ

Την έναρξη της συνεργασίας του με τις Ιλιόνη Κελεσίδη και Στέλλα Τσιάκουλα ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τις Ιλιόνη Κελεσίδη και Στέλλα Τσιάκουλα για το τμήμα βόλεϊ γυναικών.

Η Ιλιόνη Κελεσίδη είναι 21 ετών (1.90μ.) αγωνίζεται ως κεντρική/διαγώνια και οι προηγούμενοι σταθμοί της καριέρας της ήταν οι εξής :

2016-18 Πορφύρας

2015-16 Ιωνικός Ν.Φ.

2009-15 ΑΕ Γαλατσίου

Στις πρώτες της δηλώσεις στο www.panathinaikos1908.gr ανέφερε: " Είμαι ευτυχισμένη που έρχομαι στην ομάδα που ο πατέρας μου φόρεσε την φανέλα της, στην ποδηλασία με μεγάλες επιτυχίες. Θα είναι μία πάρα πολύ ανταγωνιστική χρονιά και ο στόχος όλων μας είναι να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και πιστεύω ότι με πάρα πολύ δουλειά θα το πετύχουμε".

Σε ό,τι αφορά την Στέλλα Τσιάκουλα είναι 20 ετών (1.85μ.) αγωνίζεται ως κεντρική και οι προηγούμενες ομάδες ήταν οι ακόλουθες:

2017-18 Μαρκόπουλο

2016-17 Νταφίν Σαρλερουά

2015-16 Μαρκόπουλο

2014-15 Ηρακλής Κηφισιάς

2010-2014 Ακαδημίες Ηρακλή Κηφισιάς

Στα πρώτα λόγια της στο www.panathinaikos1908.gr τόνισε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Το θεωρώ μια μεγάλη ευκαιρία και μεγάλη τιμή να φορέσω την πράσινη φανέλα. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν και με πολύ δουλειά και συνεργασία θα φτάσουμε στο στόχο μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία και να παίξουμε μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟ".

Πριν από σχεδόν ένα μήνα είχατε διαβάσει ότι και οι δύο αθλήτριες είχαν δώσει τα χέρια με τους "πράσινους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ