ΒΟΛΕΪ

Στον Ολυμπιακό ο Ταμπουρατζής

Στον Ολυμπιακό ο Ταμπουρατζής
INTIME SPORTS

Παίκτης του Ολυμπιακού στο βόλεϊ ανδρών είναι και ο Κώστας Ταμπουρατζής ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο (1+!1) χρόνια.

Η τρίτη δεδομένη συμφωνία, μετά από αυτές των Φιλίποφ και Σουλτανόπουλου, ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον Κώστα Ταμπουρατζή. Ο πρώην πια λίμπερο της Κηφισιάς επιστρέφει στα 32 του χρόνια στου Ρέντη όπου και είχε αγωνιστεί ως έφηβος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Ταμπουρατζή. Ο διεθνής λίμπερο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.

Ο Kώστας Ταμπουρατζής γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1983 έχει ύψος 1.91 και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Α.Ο. Κηφισιάς. Η δήλωση του Κώστα Ταμπουρατζή στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr): «Χαίρομαι για την δυνατότητα που μου δίνει ο Ολυμπιακός για ένα νέο κύκλο στην καριέρα μου και έχω ισχυρά κίνητρα ώστε να φέρουμε το club ξανά στην κορυφή. Αισθάνομαι έτοιμος από καιρό για αυτή την πρόκληση και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε προετοιμασία και να συνεργαστώ με τον κ. Πιάτσα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι βέβαιος ότι θα υπερβούμε εαυτούς για να του δώσουμε χαρές τον Μάη και αφορμές να γεμίζει το γήπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ