ΒΟΛΕΪ

Στον Ολυμπιακό και ο Τσέλιος

Στον Ολυμπιακό και ο Τσέλιος

Την απόκτηση του Παρασκευά Τσέλιου ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ακολουθούν και άλλες κινήσεις εντός της εβδομάδας.

Τη δεύτερη μεταγραφή της για τη φετινή σεζόν ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά τον Κώστα Χριστοφιδέλη που επέστρεψε στα παλιά του λημέρια οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Παρασκευά Τσέλιου.

Ο 20χρονος κεντρικός μετά την εξαιρετική του παρουσία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τις πρώτες του εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο osfp.gr ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Παρασκευάς Τσέλιος ανέφερε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Αισθάνομαι περήφανος που θα αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα, η οποία είναι κορυφαία στην Ελλάδα και πρωταγωνιστεί παντού. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη".

Από εκεί και πέρα αναμένεται να έχουμε και άλλες ανακοινώσεις τις αμέσως επόμενες ημέρες που θα αφορούν και άλλες μεταγραφές με τους Ανδρεάδη, Πετρέα και Δαρίδη να προβάρουν τα ερυθρόλευκα. Παράλληλα, ο Φερνάντο Μουνιόθ αναμένεται να επιλέξει και τους τέσσερις ξένους που θα αποκτηθούν για να ενισχύσουν την ομάδα. Συγκεκριμένα, αναμένεται να αποκτηθούν δύο ακραίοι, ένας πασαδόρος και ένας διαγώνιος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Τ.Α.Α., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παρασκευά Τσέλιο. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός, με ύψος 2,07μ. γεννήθηκε στις 26/7/1997 στην Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε το βόλεϊ στον τοπικό Εθνικό, με τον οποίο συμμετείχε στην Volleyleague και έφτασε στον τελικό του League Cup – Νίκος Σαμαράς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού
Ανανέωση συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Στεφάνου
Ανανέωση συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Στιβαχτή
Ανανέωση συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Ζουπάνη
Στον Ολυμπιακό ο Χριστοφιδέλης!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ