ΒΟΛΕΪ

Στον Ολυμπιακό η Παπαδοπούλου

Στον Ολυμπιακό η Παπαδοπούλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση της Χαράς Παπαδοπούλου η οποία μετά από τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό αναμένεται να μετακομίσει στου Ρέντη.

Μετά τις ανανεώσεις των Χριστοδούλου, Γιώτα, Κονόμη και Χίπε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι κοντά και στην πρώτη της μεταγραφή. Αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι η Χαρά Παπαδοπούλου.

Η 21χρονη πασαδόρος είναι κοντά στη μεταγραφή της στον Ολυμπιακό αντικαθιστώντας την Αρετή Τέζα.

Τα προηγούμενα τρία χρόνια η Χαρά Παπαδοπούλου ανήκε στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει ξεκινήσει την πορεία της από τον Ηρακλή Ιωαννίνων. Η 21χρονη αναμένεται να γίνει η δεύτερη παίκτρια των πρασίνων η οποία μετακομίζει στον Πειραιά την τελευταία διετία μετά την Ζένια Τσίμα. Βέβαια, η 31χρονη ακραία δύσκολα θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν αφού όπως όλα δείχνουν θα ρίξει το βάρος της στην οικογένειά της με τον Ολυμπιακό να αναζητά μία Ελληνίδα ακραία για την αντικατάστασή της.

Οι ερυθρόλευκοι προχωρούν με γοργούς ρυθμούς το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να σχεδιάζει την ομάδα η οποία θα έχει ως στόχο τη διατήρηση των εγχώριων τίτλων, αλλά και μία ανάλογη με τη φετινή πορεία στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ