ΒΟΛΕΪ

Στον "αέρα" ο δεύτερος τελικός του Ολυμπιακού λόγω Ερντογάν

CEV CHALLENGE CUP /  ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ - ÏÓÖÐ / YENISEI KRASNOYARSK - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ - ÏÓÖÐ / YENISEI KRASNOYARSK - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Δημοψήφισμα του Ερντογάν είναι πιθανό να οδηγήσει στην αλλαγή ημερομηνίας του δεύτερου τελικού του Challenge Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπούρσα. Πότε επιστρέφουν οι ερυθρόλευκες.

Το όνειρο τους συνεχίζουν να ζουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στη Γενισεϊ που τους έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του Challenge Cup. Οι ερυθρόλευκες έχουν ξεκινήσει ήδη το ταξίδι της επιστροφής το οποίο θα κρατήσει περίπου 16 ώρες.

Η αποστολή ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας από το Κράσνογιαρσκ για τη Μόσχα και από εκεί θα φτάσει στην Αθήνα μέσω Θεσσαλονίκης. Στο "Ελ. Βενιζέλος" αναμένεται να πατήσουν το πόδι τους οι ερυθρόλευκες στις 21.45.

Μάλιστα, στη συμπρωτεύουσα αναμένεται να επιβιβαστεί και η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού η οποία παίζει νωρίτερα με τον Ηρακλή.

Το Δημοψήφισμα μπορεί να φέρει αλλαγή

Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκες τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να μάθουν τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι δύο τελικοί με την Μπούρσα. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Μ. Τετάρτη στου Ρέντη και η ρεβάνς την Κυριακή του Πάσχα στην Προύσα.

Αυτή τη στιγμή η ημερομηνία του δεύτερου τελικού είναι στον "αέρα" αφού είναι πιθανό λόγω του Δημοψηφίσματος στη γειτονική χώρα να μετατεθεί η ημερομηνία του αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι το Δημοψήφισμα γίνεται για τη συνταγματική αναθεώρηση στην Τουρκία η οποία μεταξύ άλλων η αναθεώρηση προβλέπει την μεταφορά στον πρόεδρο της χώρας εκτελεστικών εξουσιών που ανήκουν μέχρι σήμερα στον πρωθυπουργό. Όπως είναι ο διορισμός υπουργών, η κήρυξη καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, η έκδοση διαταγμάτων και η διάλυση της Εθνοσυνέλευσης.

Η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να έχει ανακοινώσει ήδη τους διαιτητές των δύο αγώνων. Στον πρώτο τελικό πρώτος διαιτητής θα είναι ο Γιάσμιν Χουσεΐνοβιτας από τη Βοσνία και δεύτερος ο Μάρκους Έντχολμ (Σουηδία).

Στη ρεβάνς πρώτος διαιτητής θα είναι ο Νίκολας Χέκφορντ από την Αγγλία και δεύτερη η Ντάνιτσα Βικτορίνι από τη Σλοβακία.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ