ΒΟΛΕΪ

Στο ΣΕΦ ο Τελικός του Challenge Cup!

Στο ΣΕΦ ο Τελικός του Challenge Cup!

Την ευκαιρία να κατακτήσει τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της στο ΣΕΦ θα έχει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, καθώς εκεί θα διεξαχθεί ο δεύτερος Τελικός του Challenge Cup με την Ραβέννα στις 11 Απριλίου.

Με δύο νίκες επί της ρωσικής Σουργκούτ και συνολικό σκορ 6-0, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού προκρίθηκε στον Τελικό του Challenge Cup και βρίσκεται πλέον κοντά στην κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τροπαίου της. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την ιταλική Ραβέννα στις 4 Απριλίου εκτός έδρας, ενώ ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 11 Απριλίου στο ΣΕΦ!

Το ιστορικό γήπεδο που φιλοξένησε στις 10 Μαρτίου του 1996 τον αξέχαστο τελικό με την Μπάγερ Βούπερταλ, το ιστορικό γήπεδο στο οποίο η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ θριάμβευσε το 1987, θα ζήσει έναν ακόμη σπουδαίο αγώνα που ενδέχεται να χαρίσει στον Ολυμπιακό το τρίτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο. Βλέπετε, εκτός από εκείνο του 1996, οι ερυθρόλευκοι είχαν κατακτήσει στο ΣΕΦ και το Top Teams Cup (Κύπελλο Κυπελλούχων) το 2005, κερδίζοντας στον Τελικό του Final Four την ολλανδική Όρτεκ Νεσελάντε με σκορ 3-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ