ΒΟΛΕΪ

Στιβαχτής: "Πρέπει να είμαστε σοβαροί"

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Κώστας Στιβαχτής, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ και τον τελικό απέναντι στην Κηφισιά.

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Κώστας Στιβαχτής ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση σε ένα ακόμα ματς του Ολυμπιακού.

Ο πασαδόρος των ερυθρόλευκων μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου Βόλεϊ, μετά την νίκη 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ: “Ήμασταν αρκετά καλά. Περισσότερο μας ενδιέφερε ο αγώνας και όχι να πάρουμε τον αέρα του ΠΑΟΚ. Ήταν ένα παιχνίδι δύο αντιπάλων που διεκδικούν μια θέση στον τελικό, ώστε να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και ακόμη και σε ένα κενό που είχαμε στο δεύτερο σετ, καταφέραμε να επανέλθουμε και να πάρουμε το παιχνίδι. Στον τελικό εμείς θα δώσουμε τα πάντα. Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτάει τα τρόπαια και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να αντιμετωπίσουμε με απόλυτο σεβασμό την ομάδα της Κηφισιάς. Δεν μπορεί να γίνει κάποια πρόβλεψη. Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι στο οποίο θα θέλουν και οι δύο ομάδες το Κύπελλο”.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ