ΒΟΛΕΪ

Στις ΗΠΑ από το 2016 και η Φάκη

Στις ΗΠΑ από το 2016 και η Φάκη
INTIME SPORTS

Η Ζωή Φάκη συμφώνησε με το Κολέγιο του Πιτσμπουργκ και από την επόμενη περίοδο θα ενταχθεί στην ομάδα βόλεϊ γυναικών.

Μία ακόμα Ελληνίδα ετοιμάζεται ανοίξει τα φτερά της και να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Ο λόγος αυτή τη φορά είναι για τη Ζωή Φάκη η οποία από την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στο Κολέγιο του Πιτσμπουργκ.

Την είδηση γνωστοποίησε το Κολέγιο στην επίσημη σελίδα του όπου φιλοξενούνται και δηλώσεις του προπονητή της ομάδας.

Ο κ. Φίσερ μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για την παίκτρια του Πανιώνιου τονίζοντας: "Η Ζωή θα φέρει εμπειρία στην ομάδα, αφού τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στις μικρές εθνικές ομάδες. Είναι παίκτρια δυνατή στην επίθεση που έχει την ικανότητα να κερδίζει πόντους και στις δύο αντένες και θα μας δώσει μία ακόμα επιλογή στην πίσω ζώνη. Η Ζωή είναι μία αφοσιωμένη μαθήτρια - αθλήτρια η οποία ταιριάζει με την κουλτούρα της ομάδας. Περιμένουμε να είναι ανταγωνιστική άμεσα"

Από την πλευρά της η Ζωή Φάκη είπε: "Είμαι χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να παίξω βόλεϊ σε μια τόσο όμορφη ομάδα και να πραγματοποιήσω τις σπουδές μου σε ένα τόσο αξιοσέβαστο Πανεπιστήμιο" .

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού αγωνίζονται οι Γεννητσαρίδη (σ.σ. και εκείνη είναι στο Πίτσμπουργκ), Χατζηευστρατιάδου, Στράντζαλη, Κωνσταντινίδου, Δέμπη και Ψωμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ