ΒΟΛΕΪ

Στη Ρωσία για την πρόκριση ο Ολυμπιακός!

Στη Ρωσία για την πρόκριση ο Ολυμπιακός!

Στο Κράσνονταρ βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς του υπέρ του 3-2 από το πρώτο ματς, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup.

Στο Κράσνονταρ βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (19/3) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Έπειτα από πολύωρο ταξίδι οι "ερυθρόλευκες" έφτασαν στον τελικό τους προορισμό στη Ρωσία ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού με τη Ντιναμό Κράσνονταρ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/3, 18:30).

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το μεγάλο ματς με προπονήσεις στην έδρα της Ντιναμό την Τρίτη (20/3) και την Τετάρτη (21/3) θα αγωνιστεί με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup.

Οι "ερυθρόλευκες" θέλουν να υπερασπιστούν τη νίκη με 3-2 σετ που πέτυχαν στο συγκλονιστικό πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στο Ρέντη και να πανηγυρίσουν για δεύτερη διαδοχική χρονιά την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Εκτός διάθεσης του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς για το ματς με την Κράσνονταρ έχουν τεθεί η Μαρία Νομικού και η Κατερίνα Ζακχαίου.

Την αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Γιώτα: "Να επιστρέψουμε με την πρόκριση"

Η Κατερίνα Γιώτα, κατά την αναχώρηση της αποστολής, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Έχουμε μπροστά μας μια ακόμα μεγάλη πρόκληση αφού διεκδικούμε την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Πηγαίνουμε στη Ρωσία με στόχο να επιστρέψουμε με την πρόκριση και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε.

Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη αφού όλοι γνωρίζουμε το επίπεδο του Ρώσικου βόλεϊ και φάνηκε στο Ρέντη πόσο καλή ομάδα είναι η Ντιναμό. Παρ' όλα αυτά η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι είναι ικανή και μπορούμε να τα καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ