ΒΟΛΕΪ

Στη Δάφνη Αγ. Δημητρίου η Ξένου

Στη Δάφνη Αγ. Δημητρίου η Ξένου

Ύστερα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις, η Δάφνη Αγ. Δημητρίου έκανε το "μπαμ" στην φετινή μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας τη Σίσσυ Ξένου.

Τη φανέλα της Δάφνης Αγ. Δημητρίου θα φοράει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Σίσσυ Ξένου, με την αθηναϊκή ομάδα να προσθέτει στο δυναμικό της μία από τις καλύτερες κεντρικές παίκτριες της Α2 κατηγορίας.

Μετρώντας τέσσερις ανόδους τα τελευταία έξι χρόνια, η 39χρονη πολύπειρη κεντρική θα ενισχύσει την ομάδα της Δάφνης Αγ. Δημητρίου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με την ίδια να δηλώνει πως "θα ήθελα να εκφράσω την χαρά μου που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου και ιδίως ο κ. Χρήστος Τσούρης, με περιέβαλλαν από την πρώτη στιγμή -ως μέλος της οικογένειάς τους με τόση ζεστασιά και θέρμη- που κατάφεραν να κερδίσουν τον σεβασμό μου από την πρώτη κιόλας επαφή".

Για να συνεχίσει λέγοντας πως "όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα απαρτίζεται από πολλές και καλές παίκτριες και με την προσθήκη κάποιων νέων μεταγραφών προσβλέπουμε σε ένα αξιόμαχο σύνολο. Στόχος μας -δεν είναι άλλος από την άνοδο- άλλωστε ο αγωνιστικός μου εγωισμός δεν υπήρχε περίπτωση να με οδηγήσει σε μια ομάδα που δεν θα είχε "μεγαλεπίβολους στόχους".. Από την άλλη, στην δεδομένη φάση της ζωής μου δεν έχω να αποδείξω κάτι παραπάνω από αυτό που προσφέρω τα 25 αυτά χρόνια που παίζω βόλεϊ κι αυτό που με ενδιαφέρει εφεξής είναι να απολαμβάνω το βόλεϊ σε όλες τις εκφάνσεις του".

Τέλος δήλωσε: "Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, θα ήθελα να αναφερθώ και στον ρόλο μου ως προπονήτρια. Η Δάφνη Αγ. Δημητρίου-εκτός των άλλων, "μου εμπιστεύθηκε" τα τμήματα υποδομών -κάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα και κρατάει "ζωντανή" την αγάπη μου για το άθλημα. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Προπονήτρια του Συλλόγου Κα Χριστίνα Λιγουδιστιανού -καθότι υπήρξε "πρωτεργάτης" στην πραγματοποίηση της μεταγραφής μου στην ομάδα της Δάφνης και δεσμεύομαι να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό-ώστε να καμαρώσουμε την ομάδα μας σε μια ακόμη άνοδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ