ΒΟΛΕΪ

Σπουδαία κίνηση του ΠΑΟΚ με Όκολιτς!

Serbia's Aleksandar Okolic celebrates his team's victory over the U.S. after a Volleyball World League semifinal game at the Maracanazinho gymnasium in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, July 18, 2015. Serbia won 3-2 and is qualified to the finals. (AP Photo/Leo Correa)
Serbia's Aleksandar Okolic celebrates his team's victory over the U.S. after a Volleyball World League semifinal game at the Maracanazinho gymnasium in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, July 18, 2015. Serbia won 3-2 and is qualified to the finals. (AP Photo/Leo Correa) ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΟΚΟΛΙΤΣ

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον 25χρονο Σέρβο κεντρικό, Αλεξάντερ Όκολιτς, ο οποίος θα ενισχύσει πολύ την ομάδα ενόψει της προσπάθειάς της για επιστροφή στην κορυφή.

Σπουδαία μετεγγραφική κίνηση για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς το ΤΑΑ συμφώνησε με τον 25χρονο Σέρβο κεντρικό, Αλεξάντερ Όκολιτς. Οι δυο πλευρές ήταν σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες και σήμερα είπε το "ναι". Όπερ σημαίνει ότι ο "Δικέφαλος του Βορρά" ισχυροποιείται αφάνταστα στην προσπάθειά του για επιστροφή στην κορυφή.

Ο Όκολιτς ξεκίνησε από τον Ερυθρό Αστέρα, κατακτώντας έξι πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα και τέσσερα Σούπερ Καπ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια κατέκτησε το γερμανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπερλίν.

Από 'κει και πέρα, είναι διεθνής με την εθνική Σερβίας, αφού ήταν μέλος της ομάδας U19 που κατέκτησε το Παγκόσμιο (2011), ενώ πήρε την πρώτη θέση και το 2016 με την εθνική Ανδρών στο World League, μια χρονιά μετά το ασημένιο μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση. Πέρυσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πολωνία.

AP Photo/Leo Correa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ