ΒΟΛΕΪ

Sold out ο τελικός του Challenge Cup στο "Μελίνα Μερκούρη"

CEV CHALLENGE CUP /  ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ - ÏÓÖÐ / YENISEI KRASNOYARSK - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ - ÏÓÖÐ / YENISEI KRASNOYARSK - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα κατακλύσουν το "Μελίνα Μερκούρη" για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup με αντίπαλο την τουρκική Μπούρσα.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup με αντίπαλο την τουρκική Μπούρσα εξαντλήθηκαν.

Οι φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" προμηθεύτηκαν όλα τα διαθέσιμα "μαγικά χαρτάκια" και θα κατακλύσουν τις κερκίδες του "Μελίνα Μερκούρη" τη Μεγάλη Τετάρτη στις 19:30, ώστε να βοηθήσουν για ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στην Προύσα το Μεγάλο Σάββατο.

Η ανακοίνωση

"Ο OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup (12/04, 19:30) με αντίπαλο την BURSA BBSK στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», εξαντλήθηκαν.

Οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ