ΒΟΛΕΪ

Σήμα κινδύνου για το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή

VOLLEYLEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
VOLLEYLEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Με ανακοίνωση του το ΤΑΑ Ηρακλής ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας πως εάν δεν υπάρξει σύντομα λύση στα διοικητικά το κλείσιμο του τμήματος βόλεϊ φαντάζει προ των πυλών.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή το οποίο έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Η νυν διοίκηση με ανακοίνωσή της ενημερώνει τον κόσμο του "γηραιού" ότι εάν δεν προκύψει νέο Διοικητικό Συμβούλιου "το κλείσιμο του τμήματος φαντάζει προ των πυλών".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής: "Πραγματοποιήθηκε χθες Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία του Συλλόγου και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση έως την Δευτέρα 15/05/17 όσον αφορά την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανάληψη του Τμήματος Βόλεϊ.

Να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ότι απ’ όλους τους Επενδυτές- Λεφτάδες που παρουσίαζαν κάποιοι μέσω Facebook ότι θα ερχόταν και θα έπαιρναν την ομάδα Δεν εμφανίστηκε ουδείς.

Για τελευταία φορά κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου σε όποιους ενδιαφέρονται πραγματικά να παρουσιάστουν. Την Τρίτη 16/05/17 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με θέμα την Εκλογή Καινούργιου Διοικητικού συμβουλίου.

Εάν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν προκύψει Διοικητικό Συμβούλιο το κλείσιμο του τμήματος φαντάζει προ των πυλών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ