ΒΟΛΕΪ

Ρωσία και Πολωνία συμπλήρωσαν το Final-6 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βόλεϊ

Spectators attend a Volleyball Men's World Championship match between Italy and Japan, in Rome, Sunday, Sept. 9, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Spectators attend a Volleyball Men's World Championship match between Italy and Japan, in Rome, Sunday, Sept. 9, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η Ρωσία και η Πολωνία πήραν τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια για το Final-6 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βόλεϊ Οι έξι χώρες θα χωριστούν με κλήρωση σε δύο ομίλους των τριών και θα αγωνιστούν μεταξύ τους.

Η Ρωσία και η Πολωνία πήραν τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια για το Final-6 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βόλεϊ. Οι νικητές του Nations League και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είναι οι δύο καλύτερες δεύτερες ομάδες της Β' φάσης του Μουντιάλ και οι έξι φιναλίστ (Ιταλία, Βραζιλία, ΗΠΑ, Σερβία, Ρωσία, Πολωνία) μεταφέρονται στο Τορίνο, εκεί όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση της διοργάνωσης.

Αναφορικά με την συνέχεια της διοργάνωσης, οι έξι χώρες θα χωριστούν με κλήρωση σε δύο ομίλους των τριών και θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Την πρόκριση στα ημιτελικά θα πάρουν οι δύο πρώτοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ