ΒΟΛΕΪ

Ρούσης: "Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος"

Ρούσης: "Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος"

Ικανοποιημένος από τη εμφάνιση των αθλητριών του, εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γεωργία ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Ρούσης. Τι δήλωσε με τη σειρά της η Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Ικανοποιημένος από τη εμφάνιση των αθλητριών του, εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γεωργία ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Ρούσης.

“Η Γεωργία είναι μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου. Εμείς δεν μπήκαμε στο ματς με αυτό το σκεπτικό και παραμείναμε σοβαροί στο παιχνίδι μας. Χάρηκα που είδα ότι όσες παίκτριες αγωνίστηκαν, ακόμα κι αυτές που ήρθαν για πρώτη φορά στην Εθνική, έδειξαν καλό πρόσωπο και συνέπεια. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος", σχολίασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Από τη μεριά της, η καλύτερη παίκτρια του αγώνα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, σχολιάζοντας την αναμέτρηση, είπε: “Γνωρίζαμε ότι η Γεωργία είναι μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου αλλά δεν μπήκαμε στο παιχνίδι με αυτή τη προϋπόθεση. Το σημαντικό για μένα είναι ότι όλες μας δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε ένα ακόμα ματς κι ότι πήραν όλες οι παίκτριες χρόνο συμμετοχής.

Κοιτάμε μπροστά κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε εξίσου καλά και στο αυριανό παιχνίδι που είναι και το πιο σημαντικό”. Ερωτηθείσα για το τι περιμένει από το ματς με τη Γεωργία, αρκέστηκε να αναφέρει: “Με βάση τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μας, δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από μια ακόμα νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ