ΒΟΛΕΪ

Ροντρίγκο: "Ούτε εγώ πίστευα αυτά που έκανα"

Ροντρίγκο: "Ούτε εγώ πίστευα αυτά που έκανα"
INTIME SPORTS

O Λεάντρο Ροντρίγκο μίλησε στο Sport24.gr για τη μεγάλη του εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό όπου με 38 πόντους οδήγησε τον Παμβοχαϊκό στη νίκη.

Εάν υπήρξε ένας παίκτης που ξεχώρισε στο League Cup αυτός ήταν ο Λεάντρο Ονόριο ντα Σίλβα Ροντρίγκο ή απλά Ροντρίγκο. Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού ήρθε στη χώρα μας πριν από λίγες εβδομάδες ωστόσο στο πρώτο του επίσημο ματς έπαιξε ως διαγώνιος και ήταν εξαιρετικός.

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό πήρε 38 πόντους (34/67 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ) και οδήγησε τον Παμβοχαϊκό στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μιλώντας στο Sport24.gr, ο 22χρονος Βραζιλιάνος έδειξε πως και ο ίδιος δεν περίμενε να τα πάει τόσο καλά ως διαγώνιος αφού έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του στη συγκεκριμένη θέση. Η έμπνευση πάντως του Γιώργου Χριστόπουλου του βγήκε και με το παραπάνω.

Ροντρίγκο: "Ούτε εγώ πίστευα αυτά που έκανα"
INTIME SPORTS

"Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό όπως και έγινε. Είναι άλλωστε νωρίς και για τις δύο ομάδες οι οποίες ακόμα ψάχνονται για να βελτιωθούν. Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς, το καλό ήταν ότι καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να φύγουμε με τη νίκη" τόνισε αρχικά σχετικά με το παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο Ροντρίγκο ήταν αν μη τι άλλο ειλικρινής μιλώντας για την προσωπική του απόδοση: "Για εμένα είναι πολύ δύσκολο να παίξω διαγώνιος, δεν είναι της προτίμησής μου, έμεινα έκπληκτος κι εγώ με την απόδοσή μου. Από τη στιγμή πάντως που βοήθησα την ομάδα όλα είναι καλά. Για να καταλάβεις ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω παίξει ως διαγώνιος, ούτε καν στη Βραζιλία. Νομίζω ότι ποτέ δεν έχω ξαναπετύχει τόσους πόντους στο παρελθόν. Είναι η πρώτη φορά".

Πάντως ήδη δηλώνει ικανοποιημένος από την επιλογή του να έρθει στη χώρα μας. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι και η πρώτη του χώρα που συναντά στην καριέρα του πέρα από τη Βραζιλία. "Είμαι 22 χρονών κι αυτή είναι η πρώτη μου εμπειρία εκτός Βραζιλίας. Το όνειρό μου είναι να μεγαλώσω ακόμη παραπάνω από άποψη ποιότητας και φυσικά να κερδίσω τίτλους" είπε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε: "Λατρεύω την Ελλάδα, φανταστική χώρα, για την οποία δεν έχω λέξεις να την περιγράψω. Οι συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο είναι φανταστικοί και μου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ