ΒΟΛΕΪ

Ρίτσι: "Απασχολούν όλο το κλαμπ οι μεταγραφές"

ΠΑΟΚ - ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ / VOLLEYLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ / VOLLEYLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντανιέλε Ρίτσι ανέφερε πως ο Ηρακλής Χαλκίδας άξιζε να πάρει δυο σετ από τον ΠΑΟΚ και πως το ποτήρι για την ομάδα του είναι μισογεμάτο. Επίσης, απάντησε για το μεταγραφικό κομμάτι, το οποίο απασχολεί όλο το κλαμπ.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη απώλεια βαθμού στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή Χαλκίδας, που πήρε έναν πόντο από το τελικό 3-2 υπέρ του "Δικεφάλου του Βορρά" στην 6η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ των σετ, αλλά η ομάδα της Χαλκίδας απαντούσε και έμενε μέσα στην διεκδίκηση του ματς.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Ντανιέλε Ρίτσι, στην συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, δήλωσε: “Πιστεύω ότι ο Ηρακλής άξιζε να πάρει δυο σετ. Έπαιξε πολύ καλά. Γνώριζα ότι είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα και έχει καλό ρυθμό στο παιχνίδι της. Είχε πολύ καλό σέρβις και μας δημιούργησε ένα πρόβλημα το οποίο το αντιμετωπίσαμε σε πολλά σημεία.

Ίσως να υπάρχει και μια δόση αληθείας ότι μείναμε στο ματς με το Ολυμπιακό ή στο ευρωπαϊκό ματς που έρχεται. Δεν καταφέραμε να βρούμε ένα συνεχόμενο πιο υψηλό ρυθμό στο παιχνιδι. Στις προπονήσεις έχουμε πιο γρήγορο ρυθμό.

Χαίρομαι που έπαιξαν παίκτες όπως ο Παντακίδης, ο Σωτηρίου και ο Κωνσταντινίδης. Ο Γκόμεζ άρχισε να παίζει πολύ καλύτερα και να μπαίνει σε ρυθμό. Δεν είναι ακόμη εντελώς έτοιμος αλλά είμαι ευχαριστημενος που παίζει όλο και πιο δυνατά. Μισογεμάτο το ποτήρι στο σημερινό ματς.

Όσο για τις μεταγραφές, είναι κάτι που απασχολεί όλο το κλαμπ και με συζήτηση θα φτάσουμε μαζί σε αποφάσεις. Όλοι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό για μας είναι πολύ σημαντικό και μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια”.

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Σωτηρίου δήλωσε: “Ευχαριστώ και τους δύο κόουτς για τα καλά τους λόγια. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και το δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ”.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ