ΒΟΛΕΪ

Ραντεβού με ιστορικό ρεκόρ ο Ολυμπιακός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση νίκης τους οι ερυθρόλευκοι θα φτάσουν τις 33 διαδοχικές νίκες και θα σπάσουν το ρεκόρ του γηραιού.

Με το τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του Ηρακλή και του Ολυμπιακού θα ανοίξει το πρόγραμμα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2018-19. Ο Ολυμπιακός μάλιστα σε περίπτωση νίκης θα σημειώσει την 33η σερί νίκη του στην κατηγορία (30 νίκες από τη σεζόν 2017-18) και θα σπάσει το σχετικό σερί που κατέχει ο Ηρακλής από το 2006 με 32 σερί νίκες.

Ο Ηρακλής παραδοσιακά δυσκολεύει τον Ολυμπιακό και ακόμα και τη σεζόν 2017-18 που οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν αήττητοι στο πρωτάθλημα δυσκολεύτηκαν στην έδρα του «γηραιού». Ο Ηρακλής ξεκίνησε με νίκη στη Μίκρα επί της Κηφισιάς αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον ΠΑΟΚ.

"Πάντα οι αγώνες με το Ολυμπιακό είναι ντέρμπι ανεξάρτητα από την κατάσταση των δύο ομάδων και τη βαθμολογική τους θέση. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση που στερηθήκαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Περιμένουμε τους φίλους του βόλεϊ και τους οπαδούς της ομάδας να μας στηρίξουν στην προσπάθεια μας", δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός. Θα απουσιάσει μόνο ο Νικηφόρος Φωτειάδης λόγω ίωσης.

Ο Ολυμπιακός παίζει για το αήττητο στο πρωτάθλημα αλλά και για να πάρει το ιστορικό σερί από τον αντίπαλο του. Ο Ολυμπιακός έδειξε αστάθεια στα δύο πρώτα ματς που έδωσε με Παναθηναϊκό και Κομοτηνή αλλά όπως είπε και ο αρχηγός του Κώστας Χριστοφιδέλης βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και η ομάδα ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: "Το τρίτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ηρακλή. Ξέρουμε ότι το γήπεδο είναι δύσκολο εκεί και σίγουρα περιμένουμε να βρούμε έναν αντίπαλο έτοιμο να παίξει καλά και να διεκδικήσει τη νίκη. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι και πρώτα από όλα θέλουμε να νικήσουμε. Για εμάς είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι να παίξουμε αυτή τη στιγμή της σεζόν".

Το ντέρμπι στο Βραχάτι μεταξύ του Παμβοχαϊκού και της Κηφισιάς έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους και οι πρόσφατες αναμετρήσεις τους είναι αμφίρροπες και με πολλές ανατροπές. Με την Κηφισιά θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Ολλανδός ακραίος Τίμε Λάανε (4η αγωνιστική, 3/11, 18.00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας).

Ο Παμβοχαϊκός μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα με τον Φοίνικα Σύρου όπου επικράτησε με 3-0 σετ αλλά και το βαθμό που πήρε στην Αλεξανδρούπολη στοχεύει σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Στόχος της ομάδας του Βραχατίου είναι να διατηρήσει το αήττητο της έδρας ειδικά με τις ομάδες που έχει ίδιους στόχους. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Ο διαγώνιος του Παμβοχαϊκού Νίκος Ρουμελιώτης έδωσε το στίγμα της ομάδας του: «Ας μην κρυβόμαστε, ο αγώνας είναι σαν τελικός για μας και την Κηφισιά διότι είμαστε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους. Εάν νικήσουμε με τρίποντο θα ανέβουμε στους 7 βαθμούς και η Κηφισιά θα μείνει χωρίς βαθμό. Αυτό σημαίνει πως αποκτήσουμε σημαντικό προβάδισμα και γενικά θα αποκτήσουμε αβαντάζ. Στο Λιγκ Καπ χάσαμε 3-2 σετ αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Προσωπικά κάθε μέρα νιώθω πιο δυνατός αλλά μαθαίνω πως και η Κηφισιά θα έχει τον Λάανε. Το σίγουρο είναι πως θα γίνει ωραίος και δυνατός αγώνας».

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Κατεβαίνει ενισχυμένος με τον Λάανε ο οποίος αρχικά είχε κλείσει στον Ηρακλή Χαλκίδας που διαλύθηκε. Επομένως ο Κώστας Αρσενιάδης θα έχει μία ακόμα λύση στα άκρα. Η Κηφισιά μέχρι τώρα έχει δώσει έναν αγώνα, εκτός έδρας με τον Ηρακλή και ηττήθηκε 3-0 σετ και με την ενίσχυση του Λάανε ελπίζει σε νέο ξεκίνημα. Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στις 6 Οκτωβρίου και για το Λιγκ Καπ στο Ρέντη με την Κηφισιά να κερδίζει 3-2 σετ παρότι έχανε 2-0 σετ.

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Είναι ένα δύσκολο και κομβικό παιχνίδι και για μας και για τον Παμβοχαϊκό. Ο αντίπαλος μας έδειξε τη δυναμική της έδρας του κόντρα στον Φοίνικα. Εχουμε παίξει και στο Λιγκ αλλά εδώ και ένα μήνα πολλά έχουν αλλάξει. Δεν έχουμε αγώνες στα χέρια μας αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα απ΄ότι στο ματς με τον Ηρακλή. Θα γίνει σκληρός και ανοικτός αγώνας. Το σερβίς και η τακτική θα έχουν τον πρώτο λόγο».

Σε 16 αγώνες πρωταθλήματος ο Παμβοχαϊκος προηγείται με 9-7 στις νίκες και μόνο 3 φορές έχει σπάσει η έδρα της γηπεδούχου ομάδας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Μίκρας 17.00 (ΕΡΤ3): Ηρακλής Πετοσφαίριση - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Γ.Τριαντάφυλλος, Βόχας 18.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Σύρου 16.30: Α.Ο.Φοίνικας - Μ.Γ.ΣΕθνικός Αλεξανδρούπολης

Δευτέρα 5 Νοέμβριου 2018

Κομοτηνής 17.00 (ΕΡΤ3): Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής - Α.Ε.Κ.

Ρεπό ο Π.Α.Ο.Κ. και ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Π.Α.Ο.Κ. 5

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 5

Παμβοχαϊκός 4

Ηρακλής 3

Α.Ε.Κ. 2

Παναθηναϊκός 2

Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2

Κομοτηνή 1

Κηφισιά 0

Φοίνικα Σύρου 0

Δείτε εδώ αναλυτικά τη βαθμολογία στην ειδική ενότητα του Sport24.gr.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός

Α.Ο.Π.Κηφισιάς 0-0 Α.Ο.Φοίνικας

Α.Ε.Κ. - Ηρακλής Πετ.

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ε.Κομοτηνής

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ρεπό

Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ρεπό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ