ΒΟΛΕΪ

Ράγισαν καρδιές με το κλάμα της Εργκιούλ Αβτσί

Ράγισαν καρδιές με το κλάμα της Εργκιούλ Αβτσί

Δεν πανηγύρισαν όσο θα ήθελαν την νίκη τους στο "Μελίνα Μερκούρη" οι αθλήτριες της Μπούρσα, καθώς η Εργκιούλ Αβτσί αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στην διάρκεια του τρίτου σετ.

Μπορεί η Μπούρσα να έφυγε από το κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη έχοντας κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών, όμως οι παράγοντες, οι προπονητές, οι αθλήτριες και οι φίλοι της τουρκικής ομάδας είδαν την Εργκιούλ Αβτσί να αποχωρεί από τον αγώνα έχοντας αποκομίσει έναν όπως όλα δείχνουν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη μηνίσκου, καθώς η 30χρονη αθλήτρια πάτησε στην διάρκεια του τρίτου σετ στο πόδι της Κατερίνας Γιώτα! Στο φινάλε της αναμέτρησης και ενώ οι παίκτριες της Μπούρσα έβγαζαν την αναμνηστική φωτογραφία, η Αβτσί έβαλε τα κλάματα και όταν συναθλήτριες και αντίπαλοι την αγκάλιασαν για να της δώσουν δύναμη, άρχισε να κλαίει με λυγμούς. Η εικόνα ήταν πολύ στενάχωρη, όμως αυτός είναι ο αθλητισμός, αυτός είναι ο πρωταθλητισμός και οι τραυματισμοί ήταν, είναι και θα είναι πάντα μέρος τους.

Η Εργκιούλ Αβτσί στην προθέρμανση του αγώνα.

2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / WOMEN / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / WOMEN / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ